Σάλος με την διασημότερη Κινέζα ηθοποιό που φέρεται να εγκατέλειψε τα παιδιά της: Τα περίμενε από παρένθετη μητέρα (φωτό)

Μεγάλα brands, όπως ο Prada έχουν διακόψει την συνεργασία τους μαζί της

Σάλος έχει προκληθεί με την πιο διάσημη Κινέζα ηθοποιό η οποία φέρεται να εγκατέλειψε τα παιδιά που περίμενε από παρένθετη μητέρα.

Η 29χρονη Zheng Shuang κάνει καρίερα στην Κίνα μέσα από τηλεοπτικές σειρές (κυρίω εποχής) και είναι μια από τις πιο γνωστές ηθοποιούς της χώρας.

Τώρα ωστόσο τα τοπικά μέσα ενημέρωσης την κατηγορούν ότι εγκατέλειψε τα παιδιά της.

Η ίδια είχε σχέση με τον 30χρονο παραγωγό Zhang Heng, ο οποίος ισχυρίστηκε μέσα από τα social media ότι είναι μόνος του πάνω από ένα χρόνο τώρα «να προσέχει δύο μικρές και αθώες ζωές».

Το ζευγάρι είχε κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση το 2018 και τώρα πιστεύεται ότι χώρισαν όσο δύο παρένθετες μητέρες κυοφορούσαν.

Μάλιστα τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης, σύμφωνα με το CNN, δημοσίευσαν ηχογράφηση στην οποία οι γονείς της 29χρονης προτείνουν τα «ρίξουν» τα μωρά ή να τα δώσουν για υιοθεσία.

Η νεαρή ηθοποιός ωστόσο φέρεται να μην συμφώνησε με την πρώτη επιλογή, καθώς οι 2 γυναίκες ήταν ήδη στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης.

Να σημειωθεί ότι η παρένθετη μητρότητα είναι παράνομη στην Κίνα, ωστόσο πολλά πλούσια ζευγάρια διαλέγουν να αποκτήσουν παιδί με αυτόν τον τρόπο βρίσκοντας κάποια γυναίκα από τις ΗΠΑ ή από κάποια άλλη χώρα για να κυοφορήσει το μωρό τους.

Τώρα έχει ξεσπάσει μεγάλος σάλος με το ποστ που έκανε ο 30χρονος παραγωγός στα social media να συγκεντρώνει 3 δισεκατομμύρια views.

Από μεριάς της η ηθοποιός θέλοντας να σχολιάσει τα όσα έχουν ακουστεί, έγραψε στην πλατφόρμα Weibo ότι είναι «μια πολύ δυσάρεστη και προσωπική στιγμή».

Πάντως μεγάλα brands, όπως ο Prada έχουν διακόψει την συνεργασία τους με την  Zheng Shuang μετά και τις καταγγελίες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ