Σάκης Τανιμανίδης: Κάναμε πολλές προσπάθειες να κάνουμε παιδιά - Δυσκολευτήκαμε πολύ αλλά τώρα όλα καλά (βίντεο)

«Δεν ήρθε τόσο εύκολα»

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα ήταν σήμερα ο Σάκης Τανιμανίδης που μίλησε μεταξύ άλλων για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν με την γυναίκα του στο να κάνουν παιδιά και την Φάρμα που επιστρέφει στον ΑΝΤ1.

Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής αυτός και η γυναίκα του Χριστίνα Μπόμπα η οποία σύντομα θα φέρει στον κόσμο τα δίδυμα μωράκια τους δυσκολεύτηκαν να κάνουν παιδιά.

«Είμαστε στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης αλλά ακόμα δεν έχουμε μάθει το φύλο των μωρών. Δυσκολευτήκαμε αρκετά να κάνουμε παιδιά. Σε αριθμό δεν θυμάμαι πόσες ήταν οι προσπάθειες. Όταν παντρευτήκαμε είπαμε να κάνουμε κι ένα παιδάκι» είπε χαρακτηριστικά ο Τανιμανίδης και πρόσθεσε ακόμα ότι:

«Δεν ήρθε τόσο εύκολα. Πέρασε καιρός και επειδή ήμασταν μαζί σε αυτή τη διαδικασία ξέρω ότι για όλα τα ζευγάρια που δεν τους έρχεται τόσο εύκολα είναι λίγο δύσκολο, αλλά ήρθε και μετά τα ξεχνάς όλα».

«Δεν ζήσαμε κάποιο δράμα, κάποιο κοσμοϊστορικό γεγονός, δυσκολευτήκαμε να κάνουμε παιδί όπως όλος ο κόσμος. Τώρα είμαστε μια χαρά».

Θα παρουσιάσει την Φάρμα

«Δεδομένου ότι αποφάσισα να είμαι εδώ στην Ελλάδα οποιοδήποτε project τηλεοπτικό ή μη με έφερνε μακριά από τη γυναίκα μου για έξι μήνες και τη δίδυμη κύηση δεν το συζητάμε. Έτσι θα έπρεπε να βρω κάτι εδώ. Δεν σημαίνει ότι δεν θα ήθελα να συνεχίσω την τηλεόραση και από την πλευρά του παρουσιαστή και από την πλευρά του δημιουργού και παραγωγού. Μέσα από συζητήσεις που γίνανε και μου έκανε το "κλικ" σχετικά γρήγορα ήταν να έρθω βασικά στον ΑΝΤ1.

Η "Φάρμα" είναι ένα στοιχείο της μεγαλύτερης σχέσης που θα αποκτήσω. Βέβαια θα κάνω κι άλλα πράγματα. Έχουμε ήδη κλείσει κι άλλα πράγματα. Εδώ στον ΑΝΤ1 υπάρχουν στελέχη με τα οποία είμαι φίλος εδώ και χρόνια. Αυτό βοήθησε πολύ στην απόφασή μου. Είχα προτάσεις και από άλλα κανάλια» είπε ακόμα ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ