Η νέα collection του Schiaparelli ύμνος στην γυναίκα και το σώμα: Όγκοι, χρυσά αξεσουάρ & ένα υπέροχο φούξια φόρεμα (φωτό & βίντεο)

Οι  σύγχρονες σούπερ ηρωίδες

Ύμνος στην γυναίκα, στην δύναμή της αλλά και στο σώμα είναι η νέα collection υψηλής ραπτικής του Schiaparelli για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2021. Βαριά χρυσά αξεσουάρ και μια υπέροχη φούξια τουαλέτα.

Ο head director του Schiaparelli, Daniel Roseberry, μένει πιστός στην παράδοση του οίκου - που «πάιζει» με τους όγκους, τα υφάσματα και κυρίως την δομή των ρούχων - και δημιουργεί τις σύγχρονες σούπερ ηρωίδες.

Photo: Daniel Roseberry /Schiaparelli

Ο disgner ήδη μας έδωσε μια γεύση στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν ντύνοντας την Lady Gaga και τώρα μέσα από την νέα collection του είχαμε την ευκαιρία να δούμε την υψηλή ραπτική μέσα από την σκοπιά του πιο ανατρεπτικού οίκου μόδας.

«Δεν έχει καθόλου να κάνει με τα αν είσαι άντρας, έχει να κάνει με το να είσαι μια σούπερ γυναίκα» λέει ο Roseberry, σύμφωνα με την Vogue.

Τα μοντέλα του εμφαφίζονται με κορσέδες και bodysuits που έχουν επάνω τους κοιλιακούς, όπως οι σούερ ήρωες στις ταινίες.

Photo: Daniel Roseberry /Schiaparelli

Μαύρα σύνολα με μεγάλα χρυσά αξεσουάρ, ένα μαύρο φόρεμα με ένα τεράστιο ροζ φιόγκο είναι μόνο μερικά από τα όσα είδαμε.

Photo: Daniel Roseberry /Schiaparelli

Κι αν οι γυναίκες του Schiaparelli είναι δυναμικές δεν χάνουν τίποτα από την θηλυκότητά τους. 

Απόδειξη το υπέροχο φούξια φόρεμα που φιλοτέχνησε.

Photo: Daniel Roseberry /Schiaparelli

Πρτόκειται για μια μοναδική δημιουργία φτιαγμένη από βελούδο. Τα μακριά σκουλαρίκια καταλήγουν σε μια απίστευτη τουαλέτα, ενώ το μοντέλο ποζάρει σαν μια σύγχρονη Μέριλιν Μονρόε.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ