Μήνας γενεθλίων στο Μονακό: Οι πριγκίπισσες Καρολίνα, Στεφανί & Σαρλίν γιόρτασαν με λίγες ημέρες διαφορά, μεγάλωσαν οι αδελφές και η γυναίκα του Αλβέρτου (φωτό)

Χρόνια τους πολλά!

Τα γενέθλιά τους, με λίγες μόνο ημέρες διαφορά, είχαν οι πρικγίπισσες του Μονακό, Καρολίνα, Στεφανί και Σαρλίν. Οι κομψές αδελφές του πρίγκιπα Αλβέρτου και η όμορφη γυναίκα του μεγαλώνουν.

Πρώτη η πριγκίπισσα Καρολίνα που στις 23 Ιανουαρίου έκλεισε τα 64 της χρόνια. 

Το πρώτο παιδί της Γκρέις Κέλι και του Πρίγκιπα Ρενιέ γεννήθηκε στο Παλάτι του Μονακό.  Βαπτίσθηκε με τα ονόματα Καρολίνα Λουίζα Μαργαρίτα. Ως απόγονος των Δουκών του Πολινιάκ, από την πλευρά του πατέρα της, θεωρείται ότι ανήκει στην ιστορική γαλλική αριστοκρατία.

Δυο ημέρες μόλις αργότερα είχε τα γενέθλιά της η  πριγκίπισσα Σαρλίν. Η γυναίκα του πρίγκιπα Αλβέρτου και μητέρα των δίδυμων παιδιών τους έγινε 43 ετών στις 25 Ιανουαρίου.

Μάλιστα το περιοδικό People ρώτησε τον Αλβέρτο αν έχει σχεδιάσει κάτι για τα γενέθλια της αγαπημένης του, ωστόσο ο ίδιος απάντησε ότι λόγω της πανδημίας δεν μπορούν να κάνουν κάτι ιδιαίτερο, αφού επιτρέπεται να είναι μονάχα 6 άτομα. «Αυτό δεν πειράζει καθόλου την Σαρλίν, δεν της αρέσουν οι μεγάλες εκδηλώσεις» είπε χαρακτηριστικά ο γιος της Γκρέις Κέλι στο περιοδικό.

Τέλος σε λίγες ημέρες απο τώρα θα γιορτάσει και η δεύτερη κόρη του πρίγκιπα Ρενιέ και της Γκρέις Κέλι, η πριγκίπισσα Στεφανία.

Η «ασυμβίβαστη» πρικγίπισσα που έχει περάσει από τον χώρο του τραγουδιού, αλλά και της μοδας. την πρώτη Φεβρουαρίου θα κλείσει τα 56 της χρόνια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ