Topwoman η Χάρις Κούτση: Η ειδική σύμβουλος του πρωθυπουργού για επιχειρήσεις & επενδυτές - Η εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα & η αγάπη για το σκι

Μιά δυναμική σύμβουλος Πρωθυπουργού στο ICC WOMEN HELLAS....

H Χάρης Κούτση είναι σύμβουλος Πρωθυπουργού με μεγάλη εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα. Πρόκειται για την Ειδική Σύμβουλο για επιχειρήσεις και επενδυτές στην Γενική Γραμματεία του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και ειδική σύμβουλος Λιμένων και Επενδύσεων στο Υπουργείο Ναυτιλίας .

Με εμπειρία 6 ετών στην NORD QUALITY SERVICES SA ως CEO στην Εταιρεία Διοίκησης και Διαχείρισης Λιμένων, Διευθύντρια Μάρκετινγκ στην PILLAR TECHNOLOGIES LTD με έδρα το Λονδίνο και Συνιδρυτής, Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων και  Επικοινωνίας στην Διοίκηση του Λιμένα Αστακός. 

Υπήρξε μάλιστα Σύμβουλος Επικοινωνίας στα Υπουργεία Μεταφορών- Επικοινωνιών και  Ανάπτυξης ΑΜΒΥΞ ΑΕ, Εταιρεία Εισαγωγής και Εμπορίας Αλκοολούχων Ποτών, Διευθύντρια Δημ. Σχέσεων & Οργάνωσης Εκδηλώσεων *CIVITAS , Εταιρεία Στρατηγικής Επικοινωνίας και  Δημ. Σχέσεων,  Account Executive -Project Crisis Manager. 

Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά.  Σπούδασε Business Administration στο Πανεπιστήμιο Robert Schumann στο Strasbourg III και στο Πανεπιστήμιο Paris XII . Της αρέσουν τα ταξίδια, το τένις, το σκι και η ιστιοπλοΐα. Η Χάρις εχει μία κόρη.

Είναι μέλος του ICC WOMAN HELLAS. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ