Ζέτα Δούκα: Ο Γιώργος Κιμούλης με κλώτσησε και με έβριζε στο θέατρο, έκανε τα πάντα για να με ταράξει (βίντεο)

«Ήταν μια απίστευτης έντασης χρονιά»

Στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη» εμφανίστηκε η Ζέτα Δούκα η οποία αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι όσο συνεργάζονταν στο θέατρο ο Γιώργος Κιμούλης έκανε τα πάντα για να την ταράξει εκτός και εντός σκηνής και ότι την κλώτσησε και την έβριζε.

Ειδικότερα η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή και εξομολογήθηκε ότι όταν έκαναν τον θεατρικό «Πιο κοντά» ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για εκείνη καθώς δέχτηκε πολύ μεγάλη πίεση από τον σκηνοθέτη και ηθοποιό, Γιώργο Κιμούλη.

«Όλη τη χρονιά που συνεργάστηκα μαζί του ήταν μια απίστευτης έντασης ψυχολογική και λεκτική βία, εντός και εκτός σκηνής, με εξάρσεις και περιστατικά θυμού. Έκανε τα πάντα για να με ταράξει επί σκηνής και εκτός σκηνής υπήρχαν περιστατικά λεκτικής βίας» ανέφερε χαρακτηριστικά λέγοντας παράλληλα ότι την έβριζε και την κλώτσησε.

Μάλιστα όπως είπε ήθελε να φύγει τότε από την παράσταση, ωστόσο μετά από μια συνομιλία με τον επιχειρηματία του θεάτρου αποφάσισε να μείνει.

Η ηθοποιός μίλησε ακόμα για την Σοφία Μπεκατώρου, ενώ αναφέρθηκε και σε θέματα υγείας και διατροφικά προβλήματα που αντιμετώπισε στο πατρελθόν.

 

«Η απόφαση να κάνει μια γυναίκα ένα παιδί είναι δική της, αλλά ο πατέρας αποτελεί θεμέλιο λίθο στην απόφαση αυτή είπε ακόμα για την οικογένεια της ενώ για τον σύντροφό της Μιχάλη είπε ότι «ήρθε την κατάλληλη στιγμή στη ζωή μου».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka)

Τέλος αναφέρθηκε και στην κορούλα της Θάλεια λέγοντας ότι: «Έχει πάρει φόρα η ζωή μου, στα πράγματα που πρέπει να παρακολουθήσω και με αφορούν, έχω γίνει πιο υπεύθυνος άνθρωπος σε σχέση με τον κόσμο που θα της παραδώσω, έχω σταματήσει να φοβάμαι τόσο πολύ, έχω σταματήσει να δίνω σημασία στα λόγια όσων δεν με γνωρίζουν, ενώ δεν με αφορούν πλέον οι μικρότητες».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ