Έχασε 57 ολόκληρα κιλά και έγινε μοντελάρα - Στο σχολείο τα αγόρια την φώναζαν "φάλαινα" αλλά τώρα θέλουν να βγουν μαζί της (φωτό)

Δείτε την απίστευτη αλλαγή της... 

Μια γυναίκα, την οποία οι συμμαθητές της φώναζαν στο σχολείο ''φάλαινα'', έχασε πολλά κιλά, έγινε μοντέλο και τώρα τα αγόρια που την χλεύαζαν θέλουν να βγουν μαζί της ραντεβού. 

Η Τζάκι Κάμπελ, μια 26χρονη μαμά από το Τέξας, αγωνίστηκε σκληρά για να χάσει το βάρος που την ταλαιπωρούσε από την εφηβεία και τελικά τα κατάφερε. 

 

 

 

 

 

 

Αφού είδε ότι η ζυγαριά ''χτύπησε'' 117 κιλά, αποφάσισε να κάνει χειρουργική επέμβαση στο γαστρικό μανίκι και τώρα έχει χάσει 57 ολόκληρα κιλά. 

Η Τζάκι λέει ότι είχε πάντα έναν εθισμό στο φαγητό και από πολύ μικρή ηλικία ζύγιζε πολλά κιλά, με τους γιατρούς να της κάνουν δίαιτα αναφέρει η Daily Mail.

 

 

 

 

H ίδια λέει: «Έχω δυσκολευτεί με τα κιλά όλη μου τη ζωή. Όταν ήμουν οκτώ χρονών, με έστειλαν σε διαιτολόγο και από εκείνη τη στιγμή, άρχισα να ζω τη ζωή μου με δίαιτες.

 

 

 

 

Ωστόσο, η δίαιτα σε τόσο μικρή ηλικία είχε αρνητική επίδραση στην ψυχική υγεία της Τζάκι και άρχισε να τρώει όλο και περισσότερο - αναπτύσσοντας έναν φόβο, αυτόν του να αισθάνεσαι πεινασμένη.

 

 

 

 

Πλέον η ίδια έχει αφήσει πίσω την περιπέτειά της, προσέχει πολύ την διατροφή της και γυμνάζεται σε καθημερινή βάση. Έχει αλλάξει ριζικά! Και τα αγόρια του σχολείου της, που κάποτε την κοροϊδεύαν, είναι γοητευμένα μαζί της. 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ