Γιος κάνει photoshop τον πατέρα του και είναι ότι καλύτερο! Κορνάρει στους Beatles, συμβουλεύει τον Joker, τον ζωγραφίζει ο Bob Ross (φωτό)

Ξεκαρδιστικές οι φωτογραφίες!

Ότι καλύτερο είδαμε σήμερα είναι οι φωτογραφίες που φτιάχνει ο Matt Bonito με μοντέλο τον... πατέρα του και «όπλο» του το photoshop!

Με ξεκαρδιστικό τρόπο θέλησε να δείξει την αγάπη του στον πατέρα του Bom Bonito, ο Matt ο οποίος τον έχει κάνει photoshop σε σκηνές από διάσημες ταινίες, αλλά και στο περίφημο cover  των Beatles.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dadvent (@the_dadvent)

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες το αποτέλσμα είναι ξεκαρδιστικό, αφού ο πατέρας ποζάρει κάθε φορά με άλλο βλέμμα και στάση έτσι ώστε να ταιριάζει τέλεια με το backround.

Photo: Instagram/the_dadvent

Σε μια εικόνα τον βλέπουμε να είναι μέσα σε ένα αμάξι και να κορνάρει στους Beatles.

Πρόκειται για ένα photoshop στην γνωστότερη ίσως φωτογραφία του βρετανικού συγκροτήματος, αυτή που περπατούν στην διάβαση πεζών (ήταν το cover για το άλμπουμ Abbey Road).

Photo: Instagram/the_dadvent

Σε άλλη πάλι φωτογραφία ο Bom είναι ένας πίνακας του Bob Ross με τον τηλεοπτικό ζωγράφο να στέκεται μπροστά του κρατώντας την παλέτα του.

Photo: Instagram/the_dadvent

Απίστευτη είναι όμως και η εικόνα με τον Joker, που είναι στην φυλακή μαζί με τον μπαμπά του Matt Bonito. Μάλιστα είναι σαν να συμβουλεύει τον «κακό» του Batman και εκείνος να μην θέλει να ακούσει άλλο.

Photo: Instagram/the_dadvent

Από την λίστα βέβαια δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Τιτανικός με τον πατέρα να είναι στην θέση της Rose και να αφήνεται στα χέρια του Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Photo: Instagram/the_dadvent

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Μπορείτε να δείτε περισσότερες από τις ξεκαρδιστικές εικόνες στο boredpanda.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ