Τα 3 ζώδια που μπορούν να σου κάνουν το σπίτι…καλοκαιρινό! Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι ζημιάρηδες του ζωδιακού

Μερικοί είναι λίγο αφηρημένοι ή νευρικοί...

Κάποια ζώδια είναι αφηρημένα, βιαστικά ή από τη φύση τους απρόσεκτα γι' αυτό και συχνά κάνουν ζημιές, λίγο παραπάνω από το μέσο όρο.

Εντάξει, αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.... Δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό. Ποια είναι αυτά, που μπορούν να κάνουν ένα σπίτι... καλοκαιρινό;

ΚΡΙΟΣ

Οι νευρικοί και ακούραστοι Κριοί είναι ειδικοί στο σπάσιμο... είτε των νεύρων είτε των πραγμάτων. Η βιασύνη ή η αποτομία τους ορισμένες φορές εκτός του ότι τους κάνει εκνευριστικούς, τους οδηγεί και σε ατυχήματα ή ζημιές. Είναι αυτοί που κουτουλάνε συχνά και μπορούν από τη φόρα τους να τα ρίξουν όλα κάτω, αλλά και να βάλουν κατά λάθος φωτιά.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα Ψαράκια δεν μπορούν εύκολα να συγκεντρωθούν σε κάτι κι αυτός είναι ο λόγος που προκαλεί αυτή την απρόσεκτη συμπεριφορά τους. Ειδικεύονται στο να χύνουν τον καφέ ή το τσάι, στο να ρίχνουν το ποτήρι με το νερό και να τα βρέχουν όλα, στο βούλωμα των αποχετεύσεων και στην... υπερχείλιση. Επίσης, έχουν συχνά τρύπια χέρια... και τους γλιστρούν πράγματα, σύμφωνα και με το astrology.gr.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες είναι αυτοί που σκοντάφτουν τις περισσότερες φορές σε έπιπλα και μπορούν να τα αναποδογυρίσουν όλα, βλέπεις, δεν θέλουν να περιορίζονται. Σύχνα δε, καταφεύγουν σε διάφορες πατέντες, προκειμένου να κάνουν κάτι πιο εύκολα ή γρήγορα, όμως δεν είναι πάντα επιτυχημένες και καταλήγουν να κάνουν αρκετές ζημιές, εκτός από χτυπημένοι...  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ