Θρίλερ με τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη: Τι καταγγέλλει η γυναίκα του - «Θα υπάρξει εξονυχιστικός έλεγχος της υπόθεσης»

«Σας ζητούμε να ενεργήσετε άμεσα»

Εξελίξεις στην υπόθεση με τον θάνατο του πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη, καθώς η γυναίκα του έστειλε επιστολή στον υπουργό Ναυτιλίας στην οποία κάνει λόγο για «εμπλοκή επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους».

Ειδικότερα η ζωγράφος Μίνα Παπαθεοδώρου - Βαλυράκη απέστειλε επιστολή προς τον Γιάννη Πλακιωτάκη στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Οι άνθρωποι στη μικρή κοινωνία της Ερέτριας μιλούν και ίσως καταθέτουν στην τοπική Αρχή στοιχεία για την εμπλοκή επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους, που σημαίνει ότι είναι ισχυρή, αν όχι βεβαία η εκδοχή της ανθρωποκτονίας. Σας ζητούμε να ενεργήσετε άμεσα έτσι ώστε οι έρευνες να επισπευσθούν για να μην επικρατήσει η λήθη και η συγκάλυψη».

Τηλεφωνική επικοινωνία Πλακιωτάκη - Μίνας Παπαθεοδώρου

Τη διαβεβαίωση ότι θα υπάρξει εξονυχιστικός έλεγχος στην υπόθεση του θανάτου του συζύγου της, εξέφρασε σήμερα ο υπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη σύζυγο του Σήφη Βαλυράκη, Μίνα.

Ο κ. Πλακιωτάκης είπε επίσης ότι η εμπειρία του Λιμενικού Σώματος σε τέτοιες υποθέσεις ναυτικών δυστυχημάτων είναι πάρα πολύ μεγάλη και ό,τι υπάρξει σχετικά με την υπόθεση να είναι βέβαιη πως θα αποκαλυφθεί.

Από βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ο θάνατός του

Συμπεραίνεται ότι ο θάνατος του Σήφη Βαλυράκη προκλήθηκε από την προπέλα του σκάφους του, καθώς για άγνωστη αιτία έπεσε στη θάλασσα. Ο ιατροδικαστής εντόπισε και κακώσεις στην πλάγια αριστερή του λαιμού, καθώς και σημάδια πνιγμού, που όμως χαρακτηρίζεται ως δευτερεύουσα αιτία θανάτου.

 

Ο κ.Καλογριάς δεν διαπίστωσε να είχε υποστεί νωρίτερα έμφραγμα.

 

Να σημειώσουμε πως ο Σήφης Βαλυράκης βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής 24/1 νεκρός στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας κοντά στο μικρό νησί Πεζονήσι Ερέτριας, από το λιμενικό σώμα .

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ