Αναστασoπούλου, Βούλγαρη, Kουτροκόη: Οι τρεις ''Πρώτες Κυρίες'' της ενημέρωσης & οι ''άντρες τους'': Ο Δημήτρης, Ιορδάνης & ο Άκης - Επιτέλους έχουν άποψη (φωτό - βίντεο)

Οι topwomen της τηλεόρασης.... 

Η Μαρία Αναστασοπούλου, η Ανθή Βούλγαρη και η Ντόρα Κουτροκόη είναι οι ''Πρώτες Κυρίες'' της τηλεόρασης, αφού αυτές είναι οι γυναίκες - δημοσιογράφοι που βλέπουμε το πρωί στις ενημερωτικές εκμπομπές. 

Και οι τρεις έχουν περάσει από ρεπορτάζ και απέδειξαν πόσο καλές δημοσιογράφοι είναι, πριν παρουσιάσουν τις εκπομπές τους. Μαζί τους φυσικά έχουν και τους τηλεοπτικούς τους ''άνδρες'', τον Δημήτρη Οικονόμου, τον  Ιορδάνη Χασαπόπουλο και τον Άκη Παυλόπουλο αντίστοιχα.

Σε καθημερινή βάση μας δείχνουν τον δυναμικό τους χαρακτήρα, αλλά και γιατί αξίζουν την θέση που κατέχουν. Είναι σύγχρονες topwomen

H κάθε μία από αυτές έχει τη δική της ιστορία με την Ανθή και την Ντόρα να έχουν μοιραστεί με τον κόσμο και τα προβλήματα υγείας που πέρασαν. 

Μαρία Αναστασοπούλου 

Η Μαρία Αναστασοπούλου μας ενημερώνει καθημερινά στις 6 το πρωί μέσα από την εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, παρέα με τον Δημήτρη Οικονόμου. 

 

 

 

 

«Γεννήθηκα στις 23 Οκτωβρίου 1986 και σπούδασα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο Τμήμα Κοινωνιολογίας, με κατεύθυνση στα ΜΜΕ», λέει. 

 

 

Ξυπνά από τις 4 για να πάει στην εκπομπή της. Στις 3 το μεσημέρι σειρά έχει το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και μαζί με τον  Γιάννη Κολοκυθά είναι «Τα παιδιά της αλλαγής».

 

 

Η δυναμική δημοσιογράφος είναι στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, όσες δυσκολίες κι αν έχει αυτό. Με καταγωγή από το Διακοφτό, στο οποίο οι γονείς της τον τελευταίο χρόνο  μένουν μόνιμα, η Μαρία έχει δεσμούς με την Αχαΐα αναφέρει το thebest.

Ανθή Βούλγαρη

Άλλη μία δυναμική δημοσιογράφος που ξέρει πολύ καλά τι θα πει ρεπορτάζ. Είναι πάντα χαμογελαστή και πολύ καλή επαγγελματίας. Την βλέπουμε καθημερινά μέσα από την συχνότητα του Mega, στην εκπομπή ''Koινωνία Ώρα Mega'' παρέα με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο. 

 

 

 

Βλέποντας την Ανθή Βούλγαρη, όλοι κάνουν λόγο για ένα φωτεινό και λαμπερό κορίτσι. Λίγοι όμως ξέρουν πως πριν λίγα χρόνια είχε μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της. Η Ανθή τρία χρόνια πριν διαγνώστηκε με καλοήθη όγκο στο κεφάλι και αναγκάστηκε να κάνει χειρουργείο. 

 

 

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ανθή Βούλγαρη, συγκινημένη περιέγραψε την προσωπική της ιστορία και το δύσκολο διάστημα που πέρασε όταν χειρουργήθηκε στον εγκέφαλο για την αφαίρεση όγκου.

 

 

«Έπαθα επιληπτική κρίση την ώρα που κοιμόμουν. Έκανα εξετάσεις και μου βρήκαν όγκο στο κεφάλι. Δεν ήθελα να ζω με φάρμακα γι’ αυτό αποφάσισα να κάνω την επέμβαση. Πίστεψα ακόμα περισσότερο στον Θεό όταν έμαθα για τον όγκο. Έκλαψα, πέρασαν πολλά από το μυαλό μου.

Με έβαλαν στο κρεβάτι, μου φόρεσαν το σκουφί και τη ρόμπα και λέω “Παναγία μου, που πάω; Τι πάω να κάνω τώρα;”. Στη σκέψη ότι θα άνοιγαν το κεφάλι μου και ότι θα έμπαιναν μέσα με εργαλεία, λέω “τι κάνω;”. Και με το που είδα και τον πατέρα μου να καταρρέει. Ήμουν οκτώ ώρες μέσα στο χειρουργείο», είπε με δάκρυα στα μάτια η Ανθή Βούλγαρη.

«Την ώρα της επέμβασης είδα τη μορφή του Ιωάννη του Ρώσου. Άργησα πολύ να συνέλθω μετά την επέμβαση στο κεφάλι. Έγινε μεγάλο ξεκαθάρισα μετά την επέμβαση, χάθηκαν από δίπλα μου φίλοι», είπε μεταξύ άλλων η Ανθή Βούλγαρη.

Μετά την περιπέτεια υγείας ήρθε και ο ονειρικός γάμος

Η Ανθή Βούλγαρη και ο Κώστας Κωνσταντινίδης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας με μια πολύ παραδοσιακή τελετή στο Πήλιο. Ο γάμος τους τελέστηκε στις 6 Σεπτεμβρίου 2020. 

 

 

Η δημοσιογράφος και ο αγαπημένος της - που στάθηκε στο πλευρό της στην περιπέτεια της υγείας της- φρόντισαν να κάνουν έναν αξέχαστο γάμο τηρώντας πολλά από τα έθιμα της περιοχής. 

 

 

Η Ανθή Βούλγαρη με ιδιαίτερο στιλ εντυπωσίασε με το boho νυφικό της Stylianos Atelier και τις καουμπόικες μπότες, ενώ το ζευγάρι έκανε βόλτα με άλογα. 

Ντόρα Κουτροκόη

H δημοσιογράφος Ντόρα Κουτροκόη μας λέει καλημέρα μέσα από την εκπομπή του Open ''Ώρα Ελλάδος'' μαζί με τον Άκη Παυλόπουλο. 

 

 

Είναι μια εξαίρετη παρουσιάστρια με πολλά χρόνια εμπειρίας, ενώ ήταν επί σειρά ετών στο πλάι του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. 

 

 

 

 

''Οι λόγοι που έφυγα από τον Γιώργο Παπαδάκη ήταν καθαρά θέμα του παιδιού'', είπε σε συνέντευξή της. Η παρουσιάστρια έκανε γνωστό το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και όλες τις δυσκολίες που πέρασε. 

«Το 2014 αντιμετώπισα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ξεπεράστηκε και το έχω αφήσει πίσω μου. Ήταν μία δύσκολη εμπειρία, ξεπεράστηκε και προχωράμε. Φοβήθηκα. Όποιος πει ότι δεν φοβάται όταν του συμβεί κάτι στην υγεία του, λέει ψέματα. Φοβάσαι για το παιδί, για τους οικείους και για τον εαυτό σου.

 

 

 

 

 

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας, δίνουν καθημερινή μάχη και κάποιοι δεν τα καταφέρνουν. Θα πρέπει να αισθάνομαι πολύ τυχερή και ευλογημένη που είμαστε εδώ και τα λέμε τώρα».

 

 

 

Πλέον τα έχει αφήσει όλα πίσω της και έχει αφοσιωθεί στο παιδάκι της και στην καριέρα της. Δυναμική, έξυπνη, ταλαντούχα κερδίζει τις καρδιές των τηλεθεατών με ένα καλημέρα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ