Άγριες Μέλισσες: Χωρίζουν Νικηφόρος και Ασημίνα; Ο Βόσκαρης μαθαίνει την αλήθεια & ετοιμάζεται να κυνηγήσει την Ελένη (βίντεο)

Όλες οι συνταρακτικές εξελίξεις... 

Οι «Άγριες Μέλισσες» είναι η σειρά που συνεχίζει να κερδίζει τη μεγαλύτερη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού την ώρα προβολής της σημειώνοντας υψηλές τηλεθεάσεις. 

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Ο Νικηφόρος ψάχνει να βρει την Ασημίνα και τον Σέργιο ενώ κατηγορεί τον Κωνσταντή για όσα έγιναν. Στο σπίτι των Σεβαστών, επικρατεί αναταραχή και όλοι αγωνιούν για το παιδί. Ο Τάκης προσπαθεί να πείσει τη Δρόσω πως τώρα είναι η ευκαιρία της να διεκδικήσει το παιδί της αφού ο γάμος της αδελφής της διαλύεται. Η Δρόσω έχει κρυφές ελπίδες και τις μοιράζεται με τον Κωνσταντή που εκφράζει τα συναισθήματά του ανοιχτά.

 

 

 

 

 

 

Ο Τόλλιας και η Παγώνα μάταια προσπαθούν να πείσουν τη Σοφούλα να επιστρέψει στο σπίτι καθώς είναι αποφασισμένη να παντρευτεί τον Βόσκαρη. Η Ελένη, βλέποντας την κατάσταση της Ασημίνας, αποφασίζει να μιλήσει στον Νικηφόρο.

 

 

Ο Γραμματικός προτρέπει τον Λάμπρο να προχωρήσουν σε καταγγελία του Βόσκαρη με την ελπίδα να βρεθούν κι άλλες αποδείξεις εναντίον του. Ο Βόσκαρης, όμως, μαθαίνει την αλήθεια για τον Κυπραίο και ετοιμάζεται να κυνηγήσει την Ελένη.

Θα χωρίσουν ο Νικηφόρος με την Ασημίνα; 

Από την άλλη, ο Νικηφόρος και η Ασημίνα δεν τα πάνε καλά εδώ και καιρό, ενώ η παράνομη σχέση της με τον Μπάμπη έχει ήδη γίνει γνωστή. Η ίδια δεν είναι η Ασημίνα που ξέραμε, αλλά ούτε και ο Νικηφόρος θυμίζει τον παλιό του εαυτό. Οι δυο τους θα απομακρυνθούν ακόμη περισσότερο, με τον μικρό Σέργιο να βρίσκεται στη μέση.

 

 

Ο Aναστάσης Ροϊλός απάντησε στο αν, τελικά, θα χωρίσουν ο Νικηφόρος με την Ασημίνα στις Αγριες Μέλισσες.

 

 

Ο ηθοποιός του δημοφιλούς σίριαλ, μιλώντας στην εκπομπή «Love It» του ΣΚΑΪ, είπε: «Ο Νικηφόρος κατά βάση είναι ένας καλός χαρακτήρας, έχει έναν καλό πυρήνα. Ας μην ξεχνάμε και σε ποια οικογένεια ανήκει. Αν βλέπαμε μόνο μια πλευρά του δεν θα είχε νόημα. Δε ξέρω αν θα χωρίσει με την Ασημίνα. Αυτό που ξέρω είναι ότι την αγαπάει πάρα πολύ και η αγάπη πιστεύω όλα τα κερδίζει».

Αποκλειστικό απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο

 

 

 

Το Πρωινό δείχνει αποκλειστικά πλάνα από το επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» που θα προβληθεί σήμερα. Επίσης έκανε ένα spoiler για τη συνέχεια της σειράς.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ