Φαίη Ξυλά για Κιμούλη: Δεν έχω δεχτεί βία, αλλά ήταν η χειρότερη συνεργασία μου (βίντεο)

Τι είπε για το περιστατικό που κατήγγειλε η Ζέτα Δούκα....

Σοκ έχει προκαλέσει στο καλλιτεχνικό χώρο η αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα ότι συνάδελφος της έφτασε στο σημείο να την κλωτσήσει.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η Ζέκα Δούκα εξομολογήθηκε ότι ο ηθοποιός, ο Γιώργος Κιμούλης την έβρισε και την κλώτσησε στο θέατρο, ενώ όλη τη θεατρική σεζόν είχε υποστεί ψυχολογική και λεκτική βία.

Δείτε επίσης: Τι απάντησε ο Γιώργος Κιμούλης στην Ζέτα Δούκα - Νέες κατηγορίες από Κατερίνα Γερονικολού & Φάνη Παυλόπουλο (βίντεο)

 

Μετά την Ζέτα Δούκα, κι΄αλλες ηθοποιοί βγήκαν και κατήγγειλαν παρόμοια περιστατικά από τον ηθοποιό. Ανάμεσά τους και η Κατερίνα Γερονικολού, η οποία μέσω μιας ανάρτησής της στο Instagram μίλησε για τα όσα είχε περάσει στην παράσταση «Δον Ζουάν, η επιστροφή». Συγκεκριμένα έγραψε: 

 

 

«Γιατί τώρα; Γιατί τώρα δε με νοιάζει τι θα πουν. Πείτε ότι θέλετε ελεύθερα! Γιατί τώρα νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Δεν είμαι τόσο μικρή για να φοβάμαι τον ίσκιο μου.Αλλά ούτε και τόσο μεγάλη για να μην κλαίω σαν μωρό όταν έρχονται όλα πάλι στο μυαλό μου.

Με φόβισες. Με τρόμαξες... Με έκανες να μην πιστεύω σε μένα. Εσύ, που μου έδωσες τον ρόλο. Να βάζω στοιχήματα με τον εαυτό μου αν θα μπορώ να συνέλθω μετά τη «συνεργασία» μας.

Φοβόμουν κι εγώ να μιλήσω, γιατί κάποια στιγμή τα περιοδικά μας είχαν ονομάσει ζευγάρι και θα έλεγαν όλοι ότι αυτά είναι τα λόγια μιας «πικραμένης». Πικραμένη βέβαια είμαι. Όχι από κάποια υποτιθέμενη σχέση μας. Ούτε από κάποιου είδους σεξουαλική παρενόχληση.

Τίποτε από τα δύο δε συνέβησαν. Πικραίνομαι που δεν κατονομάζουμε τον εργασιακό εκφοβισμό. Που αποθεώνουμε κακόβουλους θνητούς. Που επιτρέπουμε συμπεριφορές που πληγώνουν την αξιοπρέπεια μας. Την ψυχούλα μας.

Για τη δική της εμπειρία από τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και η Φαίη Ξυλά. Η ηθοποιός που έχει συνεργαστεί μαζί του σε δυο θεατρικά έργα με ανέφερε πως αυτές η συνεργασίες της ήταν από τις πιο δύσκολες στη ζωή της και κάποια στιγμή είχαν φτάσει σε σημείο να μη μιλάνε καν παρά μόνο πάνω στη σκηνή.

 

 

 

«Ήταν από τις πιο δύσκολες ίσως η χειρότερη συνεργασία μου αυτή με τον Γιώργο Κιμούλη. Από εκεί και πέρα έβαλα τα όρια μου με αποτέλεσμα να έχουμε μια συνεργασία χωρίς καμία επαφή, που δεν είχαμε καμία συνομιλία. Διεκπεραιώθηκε η συνεργασία, πολύ δύσκολα. Θεωρώ απαράδεκτο ο οποιοσδήποτε να εκμεταλλεύεται τη θέση του ως σκηνοθέτης ή θιασάρχης.

Αν η κοπέλα δέχτηκε σωματική ή λεκτική βία ή όλα αυτά που περιγράφει είναι καταδικαστέο… Εμείς με τον Γιώργο Κιμούλη είχαμε άλλα ζητήματα που αν τα πω μειώνουμε το περιστατικό», ανέφερε η Φαίη Ξυλά.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ