Η πρώτη φωτογραφία της Jill Βiden με τα σκυλιά τους στον Λευκό οίκο - To πρώτο Zoom meeting με όλα τα αδέσποτα των ΗΠΑ

Έφθασαν στον Λευκό Οίκο οι ποιμενικοί του ζεύγους Μπάιντεν... 

Οι Τσαμπ και Μέιτζορ, οι δύο γερμανικοί ποιμενικοί του ζεύγους Μπάιντεν, έφθασαν χθες στον Λευκό Οίκο, όπως ανακοίνωσε χθες η ομάδα της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, συνεχίζοντας μια παράδοση, η οποία πριν από τον Ντόναλντ Τραμπ δεν είχε διακοπεί για περισσότερο από έναν αιώνα.

Στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα ο Λευκός Οίκος, διακρίνονται τα δύο σκυλιά να χοροπηδούν ή να ξεκουράζονται στο γκαζόν του Λευκού Οίκου, με φόντο τον οβελίσκο του μνημείου Ουάσιγκτον.

 

 

 

 

Ο Τσαμπ είναι μέλος της οικογένειας Μπάιντεν από το 2008. Το 2018 εντάχθηκε σε αυτήν και ο Μέιτζορ. Μάλιστα, ο Μέιτζορ έγινε χθες το πρώτο σκυλί, που έχει υιοθετηθεί από ένα καταφύγιο, το οποίο θα μένει στον Λευκό Οίκο αναφέρει το ΑΠΕ.

 

 

 

 

 

 

Ο Τζο Μπάιντεν είχε αναρτήσει στο Instagram, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, φωτογραφίες των σκύλων του με το σχόλιο: «Είμαι ίσως λίγο προκατειλημμένος, όμως νομίζω πως οι Τσαμπ και Μέιτζορ θα γίνουν φανταστικοί Πρώτοι Σκύλοι!».

 

 

 

 

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου, ο Τσαμπ πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της πρώτης του ημέρας στον Λευκό Οίκο στο κρεβάτι του μπροστά στο τζάκι, ενώ ο Μέιτζορ -ο πρώτος σκύλος από καταφύγιο που θα ζήσει στην προεδρική κατοικία- έκανε βόλτες στον νότιο κήπο.

Η Πρώτη Κυρία Τζιλ Μπάιντεν ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες από την άφιξη των σκύλων,  με την ίδια να φορά ένα μαύρο μάλλινο παλτό με χρυσά κουμπιά και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Το λουκ ολοκλήρωσε με μαύρη μάσκα προσώπου.

«Ο Τσαμπ και ο Μέιτζορ ήρθαν να μείνουν μαζί μας στον Λευκό Οίκο», έγραψε η Τζιλ Μπάιντεν στις φωτογραφίες, που δείχνουν τα σκυλιά να τρέχουν στο γκαζόν.

 

 

 

 

Μάλιστα πριν από λίγες μέρες έγινε ένα zoom Call με όλα τα αδέσποτα σκυλιά της Αμερικής για να γιορτάσουν τον Μέιτζορ, το πρώτο αδέσποτο που θα μείνει στον Λευκό Οίκο. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ