Ο Νικόλαος και η Αλίνα της Ρουμανίας βάπτισαν την μικρή τους κορούλα, Μαρία - Αλεξανδρα - Το μωράκι & οι τρισευτυχισμένοι γονείς

Το μωράκι γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2020.

Το πρώτο τους παιδί απέκτησαν τον Νοέμβριο, μετά από τρία χρόνια γάμου ο πρίγκιπας Nicolae και η σύζυγός του, Alina Maria, της Ρουμανίας.

 

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του 35χρονου Nicolae, η κόρη του ζευγαριού, γεννήθηκε στο Βουκουρέστι.

 

Να σημειωθεί πως εδώ και 5 χρόνια, ο Nicolae τυπικά δεν κατέχει πλέον τον τίτλο του πρίγκιπα, καθώς ο παππούς του, Βασιλιάς Μιχαήλ της Ρουμανίας, έλαβε την απόφαση να τον αφαιρέσει από τη γραμμή της διαδοχής του Ρουμανικού θρόνου.

 

 

Ο αείμνηστος πλέον Βασιλιάς Μιχαήλ είχε δηλώσει τότε πως ο εγγονός του «δεν ζει στα πλαίσια και πρότυπα της βασιλικής οικογένειας» και ότι η Ρουμανία χρειάζεται ένα μονάρχη ο οποίος θα πρέπει να είναι «αξιοπρεπής και ηθικός».

 

Πλέον, ο γιος της πριγκίπισσας Elena της Ρουμανίας χρησιμοποιεί το επίθετο του πατέρα του, Medforth-Mills, ενώ έχει μία ακόμη κόρη, εκτός γάμου, την Iris Anna, την οποία αναγνώρισε μετά από τεστ DNA. 

 

Με την Alina Maria παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στην Αγγλία, στις 6 Οκτωβρίου του 2017, ενώ ο θρησκευτικός τους γάμος τελέστηκε στις 30 Σεπτεμβρίου του 2018 στην πόλη Σινάια της Ρουμανίας. 

Τώρα το τρισευτυχισμένο ζευγάρι βάπτισε την κόρη του με το όνομα Maria - Alexandra, στον νέο πατριαρχικό καθεδρικό ναό του ορθόδοξου μοναστηριού στην Curtea de Argeș. 

To ζευγάει φαίνεται να φοράει παραδοσιακά ρούχα, ενώ κρατάει στην αγκαλιά την δύο μηνών κορούλα του. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ