''Κατέρρευσε'' η Άριελ Κωνσταντινίδη στον αέρα του Pop Up - ''Έχω υποστεί πάνω στη σκηνή σεξουαλική κακοποίηση'' (βίντεο)

 Σοκάρει η εξομολόγησή της για τη σεξουαλική κακοποίηση πάνω στη σκηνή... 

Για τη σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση που έχει δεχτεί μίλησε η Άριελ Κωνσταντινίδη, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Pop Up και την Χριστιάνα Κοχλατζή.

Η γνωστή ηθοποιός, μάλιστα, βγήκε και στον αέρα, όπου μίλησε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τους συνεργάτες της.

"Έχω υποστεί πάνω στη σκηνή σεξουαλική κακοποίηση με την έννοια ότι βρίσκεσαι σε μια συνθήκη που δεν μπορείς να αντιδράσεις, οπότε "εγώ εκμεταλλεύομαι το ότι είναι ο κόσμος, εγώ και εσύ".

 Κάθε μέρα, κάθε μέρα! Με ένα φιλί το οποίο δεν ήταν ένα απλό φιλί, σκηνικό φιλί, δυο συνεργαστών και ηθοποιών που παριστάνουμε ένα φιλί και μόνο ένας συνάδελφός μου το ήξερε, γιατί μετά από κάποια στιγμή με έβλεπε να μπαίνω στα παρασκήνια με κλάμματα και μου έλεγε "κάτι καταλαβαίνω" και καθόταν στη κουίντα και έλεγε "θα τον σκοτώσω" και του έλεγα "μην κάνεις τίποτα, θα τελειώσει" ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ σε ερώτηση για το αν προσπάθησε ποτέ να μιλήσει στον συγκεκριμένο άνθρωπο και να του ζητήσει να σταματήσει ό,τι κάνει, απάντησε: "

 

 

Έτρεμα σαν το ψάρι και έτρεμα πιο πολύ γιατί θα μου έλεγε ότι είναι ο ρόλος και θα με έβγαζε τρελή. Θα ήταν τόσο τιμωρητικός μετά, γιατί έβλεπα τη συμπεριφορά του και σε άλλα πράγματα, σε άλλες καταστάσεις. Οπότε, ο φόβος, ποια αξιοπρέπεια; Εδώ ήταν η επιβίωση και γι΄αυτό εγώ εφηύρα από πολύ νεαρή ηλικία το "παγώνω, πεθαίνω, δεν ζω αυτή τη στιγμή και φεύγει. Γιατί δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω".

«Ο άνθρωπος αυτός ήθελε να με ξεφτιλίσει πριν την παράσταση επειδή δεν ήξερα τα λόγια. Με έπαιρνε τηλέφωνο η γυναίκα του για τον δικαιολογήσει. Γυναίκα συνάδελφος την ώρα της παραστάσης με κακοποιούσε σωματικά γιατί ένιωθε ανταγωνισμό. Έτρωγα ξύλο», πρόσθεσε επίσης η Άριελ Κωνσταντινίδη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ