Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Πανσέληνος του Λύκου ή του χιονιού έρχεται με μια ποικιλία δυνατών όψεων, δημιουργώντας ατμόσφαιρα έντασης

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Απόψε το βράδυ και συγκεκριμένα στις 21:15 ολοκληρώνεται η πρώτη Πανσέληνος για το 2021, για την οποία σας έχω αναλυτικό άρθρο εδώ. Η Πανσέληνος του Λύκου ή του χιονιού έρχεται με μια ποικιλία δυνατών όψεων, δημιουργώντας ατμόσφαιρα έντασης και επηρεάζοντας τα μετεωρολογικά ή τα γεωφυσικά φαινόμενα.

Θα είναι μια έντονη μέρα κυρίως για τους εκπροσώπους των σταθερών ζωδίων Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί στο τέλους του πρώτου δεκαημέρου. 

ΚΡΙΟΣ

Η αποψινή Πανσέληνος σας δίνει την άδεια να βάλετε τις προσωπικές σας ανάγκες πρώτες και να εκφράσετε αυτά που νιώθετε. Για κάποιους από σας μπορεί να είναι τα θέματα μιας ερωτικής σχέσης που ίσως σας προβληματίζουν, για άλλους που είστε γονείς θέματα των παιδιών σας. Μολονότι δεν είναι ένα αρνητικό φεγγάρι, σε ό,τι αφορά τον ζωδιακό άξονα που πραγματοποιείται, ενδέχεται να επηρεάσει την ψυχολογία σας και να είστε στην «τσίτα» ή με νεύρα όλη μέρα.

Για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο ίσως νιώθετε ότι συντελείται μια αδικία, είτε εις βάρος σας είτε εις βάρος ενός αγαπημένου προσώπου και να θέλετε να βγείτε μπροστά για να το διορθώσετε. Ίσως όμως πρώτα πρέπει να βρείτε συμμάχους, ώστε να μην χρειαστεί να δώσετε μόνοι σας έναν αγώνα άνισο, ειδικά αν καταφέρεστε σε ένα άτομο που έχει εξουσία και δύναμη.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια απαιτητική μέρα είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι μπορεί να αντιμετωπίσετε σήμερα και να έχετε ένα σωρό πράγματα να φροντίσετε παράλληλα. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να σας δημιουργήσουν μεγαλύτερη πίεση, αλλά τη δουλειά δεν τη φοβάστε, οπότε σηκώστε μανίκια και ριχτείτε με τα μούτρα σε ό,τι πρέπει να κάνετε, για να ασχοληθείτε με όσα θέλετε τις βραδινές ώρες στο σπίτι.

Φυσικά η Πανσέληνος θα μπορούσε να σας βγάλει κάτι απρόοπτο σε σχέση με την οικογένεια σας ή τον χώρο του σπιτιού, διότι είπαμε αυτό το φεγγάρι έχει και τις δυσκολίες του. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, πιθανώς να υπάρχει κάποιο εμπόδιο που αφορά σχέσεις με προϊσταμένους ή ανωτέρους. Μην προσπαθήσετε να πιέσετε τα πράγματα ή να τους αλλάξετε γνώμη σήμερα μάλλον θα είναι χαμένος κόπος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν και η Πανσέληνος δεν επιδρά άμεσα στο δικό σας ζώδιο, δεν παύει να δημιουργεί ένα πιο φορτισμένο κλίμα στη δουλειά ή στον χώρο που δραστηριοποιείστε κι αυτό να σας κάνει να έχετε κι εσείς το δικό σας μερίδιο στον εκνευρισμό. Κι επειδή σπάνια ένας Δίδυμος κρατά το στόμα του κλειστό, σήμερα είναι από αυτές τις ημέρες που μπορεί να τα πείτε χύμα στους άλλους κι έτσι να δημιουργηθεί ένα μικρό χάος. Θα πρέπει να είστε λοιπόν προσεκτικοί τι λέτε και πώς το λέτε, αν θέλετε να αποφύγετε ένα τέτοιο σενάριο.

Από την άλλη, πιθανώς κάποιο συγγενικό πρόσωπο ή ένας γείτονας, ένας φίλος ή συμφοιτητής να έχει κάτι να σας πει κι αυτό να είναι η αιτία του εκνευρισμού. Προσοχή στην οδήγηση σήμερα. Να είστε συγκεντρωμένοι.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ