Η πριγκίπισσα Γκαμπριέλα του Μονακό με "total ροζ " - Dior εμφάνιση είναι "Fashion Icon" - Ακριβώς όπως η γιαγιά της η Γκρέις Κέλι (φώτο)

Η μικρή πριγκίπισσα αγαπά το ροζ χρώμα και τα καπέλα 

Η μικρή πριγκίπισσα Γκαμπριέλα  του Μονακό, φαίνεται ότι ακολουθεί τα χνάρια της διάσημης για την κομψότητα της , γιαγιάς , της Γκρέις Κέλι.

Credits:  Palais Princier de Monaco - Facebook

Η κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου και της Πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό, εντυπωσίασε με την φινέτσα της στις θρησκευτικές εκδηλώσεις της Sainte Devote Ceremony (Γιορτή της Αγίας Devote) στο Μονακό, τις οποίες παρακολούθησε μαζί με τους γονείς της και τον δίδυμο αδερφό της πρίγκιπα Ζακ.

Credits:  Palais Princier de Monaco - Facebook

Η 6χρονη πριγκίπισσα φόρεσε ένα υπέροχο ροζ, καρώ ταγιέρ , Dior, με ασορτί καπέλο. Συνδύασε το σύνολο της με άνετα πάνινα παπούτσια Dior, μάσκα και κομψό ασημένιο Nano πορτοφόλι, αναφέρει το περιοδικό People.

Credits:  Palais Princier de Monaco - Facebook

 

 

Είτε ως ηθοποιός , είτε ως μοντέλο , είτε ως πριγκίπισσα του Μονακό η Γκρέις Κέλι άφησε εποχή με τις υπέροχες και στυλάτες εμφανίσεις της.

 

 

Η γιαγιά της πριγκίπισσας Γαβριέλας, η Πριγκίπισσα Γκρέις, αγαπούσε πολύ τα καπέλα.

 

 

 

 

 

 

Φαίνεται ότι η εγγονή της  κληρονόμησε το μνημειώδες στυλ της, καθώς επέλεξε ένα μεγάλο ροζ καπέλο για να καλύψει τις ξανθές της μπούκλες.

 

 

 

 

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τη Sainte Devote Ceremony η πριγκίπισσα Γαβριέλα και ο Πρίγκιπας Ζακ έβαλαν φωτιά σε ένα καΐκι, πράξη που συμβολίζει την πρστάτιδα του Μονακό Saint Devote.

Credits:  Palais Princier de Monaco - Facebook

 

 

 

 

H μικρή Γκαμπριέλα φαίνεται ότι αγαπά επίσης το ροζ χρώμα. Με total ροζ σύνολο την είδαμε και στο οικογενειακό πορτραίτο που δημοσίευσε πρόσφατα το πριγκιπάτο του Μονακό 

 

 

 

 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ