Πανευτυχής η Πόπη Τσαπανίδου - Περιμένει το πρώτο εγγόνι & δηλώνει : "Θα γίνω μάνα ξανά" (φώτο)

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Πόπη Τσαπανίδου. Η  κόρη της Μαρίνα περιμένει το πρώτο της παιδί και η γνωστή δημοσιογράφος δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της.

Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε η μέλλουσα μανούλα , Μαρίνα με ανάρτηση της στο Instagram.

"Από τις πεταλούδες στο στομάχι, στο μωράκι στην κοιλιά Θα δημοσίευα την κλασσική φωτογραφία που με δείχνει να κάνω το υπερηχογράφημα με τα εσώρουχα , αλλά πάντα μου άρεσαν οι υδατάνθρακες κι έτσι δεν κατάφερα να πετύχω μια κολακευτική λήψη. 

Αυτό που προσπαθώ να σας πω είναι ότι θέλω να σας συστήσω τον Ettore Μέχρι στιγμής είναι υπέροχος, μου έδωσε πολύ ναυτία κατά τη διάρκεια του 1ου τριμήνου, αλλά τώρα είναι εξαιρετικά χαλαρός.

Χαλαρώσε τόσο , που έπρεπε να τον περιμένουμε για μισή ώρα για να κινηθεί, ώστε να μπορέσουμε να ελέγξουμε την καρδιά του κατά τη διάρκεια του υπερηχογραφήματος, των 20 εβδομάδων!
Ελπίζω να είναι τόσο χαλαρός κι όταν θα γεννηθεί", έγραψε η Μαρίνα που ζει στο εξωτερικό στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram.

H πρώτη που έσπευσε να σχολιάσει ήταν η Πόπη Τσαπανίδου: "Ψυχή μου! (Αν ψάχνεις τις ? ήρθαν σ εμένα τώρα! Μαζί με ? στη ζωή και ακόμα μεγαλύτερη ❤ στην καρδιά μου. Γέμισε ο κόσμος μου ?)", έγραψε στο τρυφερό της σχόλιο.

Στη συνέχεια η πανευτυχής μέλλουσα γιαγιά ανέβασε μια υπέροχη φωτογραφία που την δείχνει με την κόρη της και έγραψε στη λεζάντα: 

"Είναι μικρός ο κόσμος όταν μιλάμε δε για την Ευρώπη μια κουτσουλιά, 3 ωρίτσες και ένωσες τις άκρες της. Χώρια που πάντα έλεγα πως πρέπει να ζούμε για λίγο έστω κάπου αλλού, να μάθουμε κουλτούρες διαφορετικές να ανοίξει το μάτι μας.
Αλλά ρε παιδί μου, κάθε φορά που φεύγουν με πιάνει μια θλίψη γκρίζα και πηχτή όλη δικιά μου! Ουφ πια. Δεν τελειώνει ποτέ ε;
Υ.Γ στη φωτό η Μαρίνα μου @panadol_extra κάνει -εμφανώς- υπομονή στο φακό για να "βγάλεις 1863 φωτογραφίες που δεν θα ξαναδείς ποτέ ρε μαμά και θα μείνουν εκεί στη μνήμη του τηλεφώνου σου" και χει φυσικά δίκιο Σιγά να μην χρειάζομαι φωτογραφίες για να θυμηθώ το χρόνο που περάσαμε και φέτος μαζί! Αλλά αφήνω αυτό το κλικ εδώ
Love you girl ?❤"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ