Η Πριγιάνκα Τσόπρα έτοιμη με το κολλητό Cavalli της, να εντυπωσιάσει στο κόκκινο χαλί όταν.... σκίζεται - Πώς κατάφερε να το σώσει; (φωτό)

Η ιστορία που μας διηγήθηκε... 

Όλες οι γυναίκες ζηλεύουμε τις διάσημες κυρίες του Χόλιγουντ που βγαίνουν υπέρλαμπρες στα κόκκινα χαλιά και αποθεώνονται από τα φλας των φωτογράφων. 

Πίσω όμως από τις λαμπερές εμφανίσεις τους, κρύβονται μεγάλες ομάδες από hairstylists, make-up asrtists και πολλών ακόμα που επιμελούνται τις εμφανίσεις τους. 

Ετσι διάσημες ηθοποιοί και τραγουδίστριες έχουν να μας πουν πάρα πολλές ιστορίες για το πως ετοιμάζονται λίγο πριν βγουν να περπατήσουν στα κόκκινα χαλιά των μεγαλύτερων Φεστιβάλ του κόσμου. 

Μία από αυτές είναι και η ηθοποιός Πριγιάνκα Τσόπρα. Tο 2019 η πανέμορφη ηθοποιός βρέθηκε στις Κάννες και φόρεσε ένα υπέροχο vintage μαύρο φόρεμα με shimmer του Roberto Cavalli. Έλα όμως που είχε μία ατυχία, την οποία δεν κατάλαβε κανείς εκείνη τη βραδιά. 

 

 

 

 

'Oπως μας πληροφόρησε σε νέα της ανάρτηση στο instagram δύο χρόνια μετά, σκίστηκε το φερμουάρ από το φόρεμα λίγα λεπτά πριν βγει μπροστά στους φωτογράφους. 

 

 

 

Συγκεκριμένα στο post της έγραψε: '' Ίσως φαίνομαι πολύ χαλαρή στην φωτογραφία, αλλά λίγοι γνώριζαν ότι είχα φρικάρει εκείνη την στιγμή. Το ευαίσθητο φερμουάρ σε αυτό το vintage @roberto_cavalli φόρεμα έσπασε καθώς με έντυναν,  λίγα λεπτά πριν φύγω για το κόκκινο χαλί στις Κάννες πέρυσι.

Η λύση? Η καταπληκτική ομάδα μου έπρεπε να ράψει το φόρεμα πάνω μου, στο δρόμο μεσα το αυτοκίνητο, σε μια διασρομή 5 λεπτών!. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ