Άγριες Μέλισσες: O Βόσκαρης αυτοκτονεί μέσα στη φυλακή; - Η Δόμνα μαθαίνει ότι o αδερφός της Μελέτης, είναι παιδί βιασμού

Συνταρακτικές οι εξελίξεις... 

Όπως έχουμε ξαναπεί το τέλος του Μάνου Βόσκαρη στις ''Αγριες Μέλισσες'' πλησιάζει. Ο άντρας που έκανε τη ζωή της Ελένης μαρτύριο και τώρα θα κάνει της Σοφούλας θα έχε ένα σκληρό τέλος. 

 

 

 

 

Το νέο spoiler που κυκλοφορεί, θέλει τον Βόσκαρη να μην αντέχει και να αυτοκτονεί μέσα στη φυλακή.

Η λύτρωση που προσδοκά η Ελένη πλησιάζει. Οι φωνές πληθαίνουν γύρω από τον αλαζόνα, Μάνο Βόσκαρη, ο οποίος βλέπει τον κλοιό γύρω του να στενεύει, ενώ μια σοκαριστική αυτοκτονία βρίσκεται πολύ κοντά στις Άγριες Μέλισσες. Ένα όμως πρόσωπο θα του δώσει τη χαριστική βολή. Και αυτή όσο και αν το ποθούσε όσο τίποτα άλλο δε θα είναι η Λενιώ Σταμίρη.

 

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youfly.com, η Λενιώ θέλει με κάθε τρόπο να τιμωρηθεί ο Μάνος. Η σκέψη αυτή για εκείνην έχει γίνει αυτοσκοπός. Στο πλευρό της ο Λάμπρος (Δημήτρης Γκοτσόπουλος), ο οποίος τη βοηθά να βρει νέες συμμάχους. Και όμως, τα στόματα ανοίγουν, οι κατηγορίες πληθαίνουν και ο πρώην διευθυντής των φυλακών νιώθει μια ασφυκτική πίεση.

Τι θα κάνει τελικά; Ποια θα είναι η κατάληξή του; 

 

 

Η Δόμνα μαθαίνει ότι o αδερφός της ο Μελέτης είναι παιδί βιασμού

Η Δόμνα βιώνει μία πολύ δύσκολη συνθήκη έπειτα από τον χωρισμό της με τον Κωνσταντή και την σχέση του με τη Δρόσω.
Την οποία φυσικά εκείνη δε γνωρίζει και ακόμη δε φαίνεται να τη μαθαίνει.

Ο Μελέτης ξεκινά με πολύ καλή διάθεση να γνωρίσει τη Δόμνα μαθαίνοντας ότι είναι αδελφή του.
Ο Μελέτης δέχεται απανωτά σοκ. Δίνει βάρος στην αδελφική σχέση που έχει με τη Δόμνα. Εκείνη δεν είναι αρνητική υπό την έννοια ότι είναι μοναχοπαίδι, οπότε πάντα ονειρεύονταν έναν αδελφό. Το έλεγε άλλωστε στην Πηνελόπη όταν ζούσε στο σπίτι των Σεβαστών πώς θα ήθελε να έχει μεγάλη οικογένεια.

 

 

 

 

Η φοβία και η αγωνία του Σωκράτη έγκειται στο πώς θα αντιδράσει η Δόμνα όταν θα αποκαλυφθεί ότι ο Μελέτης είναι παιδί βιασμού εξαιτίας του ότι τη μεγάλωσε με τρομερή προστασία και αγάπη. Δε διέκρινε ποτέ το αληθινό του πρόσωπο.
«Αυτό ακριβώς φοβάται και εκείνος γι’ αυτό είναι αρνητικός στο να αναπτύξουν σχέση τα δύο αδέλφια. Δε θέλει με τίποτα να αποκαλυφθεί ότι στο παρελθόν υπήρξε βιαστής. Η Δόμνα δε το μαθαίνει ακόμα. Όταν το πληροφορηθεί θα γκρεμιστεί ολόκληρος ο κόσμος της. Το πρότυπο του πατέρα θα κατακρημνιστεί. Είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος της ζωής της. Ξαφνικά θα χάσει την πίστη την εμπιστοσύνη της σε εκείνον. Θα είναι μία πολύ δύσκολη συνθήκη», λέει η Νεφέλη Κουλούρη στο «7 Μέρες TV».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ