Λόγια ψυχής : Η Νατάσσα Παζαϊτη & η νεαρή ποιήτρια Άντρια που πάσχει από καρκίνο του μαστού - Στιγμές ανθρωπιάς & συγκίνησης

Το "ευχαρισώ" της νεαρής κοπέλας και ο κοινός αγώνας με τη γιατρό 

Με μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, η Νατάσσα Παζαΐτη θύμισε σε όλους μας ότι ο γιατρός οφείλει να στέκεται δίπλα στον ασθενή του και να αγωνίζεται μαζί του για να νικήσει την ασθένεια.

Η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή το έχει κάνει πράξη αυτό εδώ και πολλά χρόνια. Δεν παρέχει μόνο τις ιατρικές της συμβουλές αλλά στέκεται δίπλα στις ασθενείς της και σαν άνθρωπος για να τις βοηθήσει στη δύσκολη μάχη με τον καρκίνο.

«Ευχαριστώ Νατάσα μου γιατί βοήθησες να είμαι εδώ και να ζω το παιδικό μου όνειρο . Πάντα να παλεύεις για αυτό που αγαπάς. Αυτό έμαθα κοντά σου»
•Η Άντρια έχει μεταστατικό καρκίνο του μαστού. Συγκατοικούνε στο ίδιο σώμα 5 χρόνια τώρα. Κάθε μέρα παλεύει για να κερδίσει χρόνο ζωής.

Κάθε μέρα ζωής είναι δώρο από τον Θεό. Και το ξέρει καλά. Και ρουφά κάθε στιγμή. Και τολμά να πραγματοποιήσει τα όνειρά της χωρίς δισταγμούς, χωρίς αναβολές. Και τολμά να γράψει - που ήταν το παιδικό της όνειρο- και να μοιράσει την ψυχή της και την δύναμη της σε όλους μας. Άντρια σε ευχαριστούμε.

Με αυτά τα ανθρώπινα λόγια που συγκινούν η Νατάσσα Παζαΐτη, σύστησε στους ακόλουθους της στο Instagram τη νεαρή ποιήτρια Ανδρέα Αρβανιτίδου, και έδωσε ένα σπουδαίο μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο , αλλά και στους γιατρούς που τις κουράρουν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ