Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στην Παρθένο υπερτονίζει τα θέματα υγείας, παιδείας και εργασιακών

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για το Σαββατοκύριακο;

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου απλώνεται μπροστά μας με την Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου και την επίσημη έναρξη της φαινομενικά ανάδρομης πορείας του Ερμή.

Όπως σας περιγράφω και στο άρθρο μου για τη συγκεκριμένη πορεία, σιγά σιγά τα σημάδια άρχισαν να φαίνονται από τα μέσα Ιανουαρίου που μπήκε στη φάση της «σκιάς» της. Τότε λοιπόν, ήταν που επέστρεφαν κάποιες από τις ελευθερίες στην καθημερινότητα μας.

Τώρα που γυρίζει σε ανάδρομη πορεία από την Κυριακή, πολύ φοβάμαι ότι οι ελευθερίες θα παίρνονται πίσω… κάτι που θα το δούμε φυσικά πιο έντονα μέσα στον Φεβρουάριο.

Η Σελήνη στην Παρθένο υπερτονίζει από τη θέση αυτή τα θέματα της υγείας, της παιδείας και των εργασιακών.

Από δω και κάτω θα χρειαστεί να είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί με τις λεπτομέρειες στα πράγματα και υπομονετικοί, διότι καθυστερήσεις και αναβολές θα είναι στην ημερήσια διάταξη.

ΚΡΙΟΣ

Το Σαββατοκύριακο βρίσκει την Σελήνη μέσα στον τομέα εργασίας και υγείας και είναι από αυτά τα γουηκέντ που μπορείτε να πάρετε απόφαση να προσέξετε λίγο περισσότερο τη διατροφή σας ή να επιστρέψετε στις καλές συνήθειες άσκησης, αν τα είχατε παρατήσει. Εξαιρετικό για να δουλέψετε με συγκέντρωση πάνω στις εκκρεμότητες που έχετε στη δουλειά ή στις σπουδές επίσης. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, όπως θα διαβάσετε και στο σχετικό μου άρθρο, εστιάζει ιδιαίτερα στην κοινωνική σας ζωή και τους φίλους. Ενδεχομένως να ανακαλύψετε μια πλευρά στην προσωπικότητα ενός φίλου ή ενός συνεργάτη, η οποία δεν σας αρέσει ιδιαίτερα. Ή αν είστε μέλος μιας ομάδας, μιας οργάνωσης, ενός κόμματος, κάτι να σας ενοχλεί στη διαχείριση των καίριων θεμάτων και να ξανασκέπτεστε τον ρόλο σας μέσα σε αυτό το πλαίσιο. Μην φοβηθείτε να συζητήσετε ή να προτείνετε αυτό που θεωρείτε εσείς σωστό. Την περίοδο του ανάδρομου Ερμή ενδεχομένως να δείτε φίλους που είχατε χάσει επαφή μαζί τους ή και παλιούς συνεργάτες.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σαββατοκύριακο αυτό είναι σαφώς πιο άνετο, με την Σελήνη στην Παρθένο να στρέφει την προσοχή σας σε πιο ευχάριστες δραστηριότητες. Ακόμη και για την προσωπική σας ζωή, τις ερωτικές σας σχέσεις και την οικογένεια είναι ένα πιο γλυκό Σαββατοκύριακο, φυσικά με την ιδιαιτερότητα ότι ο Ερμής γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος την Κυριακή, που για σας τους Ταύρους αφορά τον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής σας καταξίωσης, όπως θα διαβάσετε και στο σχετικό μου άρθρο. Μέχρι τις 20/2 μπορεί τα επαγγελματικά σας σχέδια να σκοντάψουν σε διάφορα εμπόδια ή να καθυστερήσουν στην υλοποίηση τους, να χρειαστεί να αναθεωρήσετε τη δράση σας ή να αναβάλετε μια έναρξη που θέλατε. Θα πρέπει να είστε αρκετά ευέλικτοι και προσαρμοστικοί σε ό,τι απρόοπτο προκύπτει. Ακόμη, προσέξτε σχέσεις με συνεργάτες και ανωτέρους. Βάλτε ως στόχο να ενισχύσετε αυτά που έχετε χτίσει επαγγελματικά. Προσπαθήστε να εστιάζετε στη «μεγάλη εικόνα» και όχι στο εδώ και τώρα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σαββατοκύριακο βρίσκει την Σελήνη στην Παρθένο και εστιάζει την προσοχή σας στα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού. Αυτό το Σαββατοκύριακο όμως, το σημαντικό νέο είναι η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή στον Υδροχόο που θα επηρεάσει μέχρι τις 20/2, όπως θα διαβάσετε και στο σχετικό μου άρθρο. Αν θέλετε να εγκαινιάσετε κάτι, να προωθήσετε ένα επαγγελματικό σας πλάνο, μπορείτε να κάνετε την προετοιμασία τώρα και την έναρξη να την αφήσετε για μετά τις 20/2. Όσοι σπουδάζετε και έχετε εξεταστική αυτή την περίοδο ελέγχετε διπλά και με κάθε λεπτομέρεια το γραπτό σας πριν το δώσετε ή πριν πατήσετε το «send» στον υπολογιστή σας. Γενικώς, η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα επηρεάσει τον γραπτό και προφορικό λόγο, την επικοινωνία, τις μετακινήσεις. Φροντίστε τόσο τα δεδομένα σας όσο και τα μέσα επικοινωνίας και μεταφοράς σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ