Η Πάμελα Άντερσον μου «έφαγε» τον άντρα - Η πρώην σύζυγος του 40χρονου σωματοφύλακα δηλώνει: Ψέματα λένε, ο μπογιατζής της είναι (φωτό)

«Φρόντιζα μόνη μου τα παιδιά»

Η Πάμελα Άντερσον μου «έφαγε» τον άντρα λέει η πρώην σύζυγος του 40χρονου Dan Hayhurst, η οποία μάλιστα αναφέρει ότι δεν ήταν ο σωματοφύλακας της αλλά μάστορας!

Η ηθοποιός του Baywatch ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον τον σωματοφύλακά της, τον οποίο ερωτεύτηκε στη διάρκεια του lockdown. 

Να σημειωθεί ότι η 53χρονη σήμερα Πάμελα Άντερσον έχει κάνει άλλους 4 γάμους, αφού έχει παντρευτεί με τους Τόμι Λι και Κιντ Ροκ, Τζον Πίτερς αλλά και με τον Ρικ Σάλομον. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PopCulture (@popculture)

 

Τώρα ωστόσο η πρώην γυναίκα του νέου της άντρα την κατηγορεί ότι είναι αντροχωρίστρα και πως η ίδια έμαθε για τον γάμο από τα μέσα ενημέρωσης. Μάλιστα κάμει λόγο για «παράνομη σχέση» του ζευγαριού, αφού ο Dan ήταν ακόμα παντρεμένος μαζί της.

«Δεν είναι το ρομάντζο του lockdown που παρουσιάζεται, όλα αυτά δεν είναι παρά ένα ψέμα. Αποφάσισα να μιλήσω δημόσια, γιατί θέλω όλοι να μάθουν ότι η σχεδόν πενταετής μου σχέση, που εμπλέκει και τρία παιδιά, ολοκληρώθηκε εξαιτίας της παράνομης σχέσης της Παμ και του Νταν, που ξεκίνησε όταν εκείνος ήταν ακόμη μαζί μου» είπε η Carey με την οποία ο Dan έχει μαζί δύο παιδιά.

Photo: Ney York Post

«Είναι λυπηρό που οι άνθρωποι χαίρονται για αυτό και τους συγχαίρουν, από τη στιγμή που ξεκίνησε μέσα στην απάτη, την άρνηση και επιλογές που κατέστρεψαν τις ζωές όλων των εμπλεκόμενων. Δεν ήταν ένα ρομάντζο που φούντωσε μέσα σε μια νύχτα. εργαζόταν για εκείνη επί έξι μήνες πριν συμβεί το οτιδήποτε. Τότε δεν ήταν σωματοφύλακάς της, μάστορας είναι, τον προσέλαβε για να δουλέψει στο σπίτι της» πρόσθεσε ακόμα σύμφωνα και με το New York Post.

«Όλοι ξαφνιαστήκαμε από αυτό, μας ήταν εξαιρετικά δύσκολο. Όχι μόνο για εμένα και τα παιδιά, είναι πολλοί εκείνοι που πληγώθηκαν από αυτούς τους δύο. Ο Νταν έχασε φίλους και επαγγελματικές σχέσεις εξαιτίας αυτής της σχέσης».

 

 

«Τα κάναμε όλα μαζί, οικογενειακές διακοπές, εκδρομές για ψάρεμα, δουλεύαμε μαζί σε οικογενειακά πρότζεκτ. Πάντα ήμασταν μαζί. Όμως η ζωή τους άλλαξε όταν ο Νταν άρχισε να δουλεύει για την Άντερσον το φθινόπωρο του 2019. Σύντομα άρχισε να παραπονιέται ότι είναι «τρελή» και η δουλειά για εκείνη ήταν εξαιρετικά δύσκολη και απαιτητική. Σε ένα μήνυμά του, μάλιστα, τη χαρακτήριζε «δράκαινα» ανέφερε ακόμα, ενώ πρόσθεσε ότι:

«Έμενε στο σπίτι της και δεν γύριζα σπίτι. Φρόντιζα μόνη μου τα παιδιά. Στην αρχή τα αρνιόταν όλα, όμως στο τέλος τον ρώτησα αν κοιμάται μαζί της κι εκείνος μου είπε «Το μόνο που θα σου πω είναι ότι όντως έχω ξεπεράσει τα όρια».

 

 

«Στην αρχή μου είπε «Θέλω να μείνεις στο σπίτι μας. δεν θέλω να φύγεις. Απλώς θέλω να βγάλω άκρη». Μετά μου ζήτησε συγγνώμη, μου είπε ότι με αγαπάει και ότι ήταν μπερδεμένος. Μου ζήτησε να του δώσω χρόνο να σκεφτεί, οπότε απλώς τον άφησαν να κάνει ό,τι θέλει. Και μετά δεν υπήρχε επιστροφή. Είχα γνωρίσει την Παμ, είχαμε φάει μαζί. Η κόρη μου είχε δουλέψει για εκείνη. Δεν μπορούσα να το πιστέψω». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ