Αρραβωνιάστηκαν η Eva Mendes και ο Ryan Gosling; 10 χρόνια μαζί και δύο υπέροχα παιδιά (φωτό)

Μια φωτογραφία «φούντωσε» τις φήμες

10 χρόνια είναι μαζί η Eva Mendes και ο Ryan Gosling οι οποίο έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Τώρα μια κοινή τους φωτογραφία έχει «φουντώσει» τις φήμες ότι το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε.

Ο γοητευτικός ηθοποιός από το Notebook και η καλλονή γυναίκα του έχουν βρει την ευτυχία ο ένας στο πλευρό του άλλου, ενώ έχουν φέρει στο κόσμο και δύο υπέροχα παιδιά, την 6χρονη πλέον Εσμεράλντα Αμάντα και την 4χρονη Αμάντα Λι. 

Ο φωτογραφικός φακός τους «τσάκωσε» τώρα σε βόλτα που έκαναν και ένα δαχτυλίδι στο δάχτυλο της 46χρονης ηθοποιού από την Κούβα, να ξεκίνησε την φημολογία για πιθανό αραρβώνα.

Ειδικότερα το ζευγάρι πήγε για πεζοπορία μαζί με τις δύο κόρες του και όλοι πρόσεξαν ότι στο αριστερό χέρι της Eva Mendes υπήρχε ένα αστραφτερό δαχτυλίδι.

Ο 40χρονος ηθοποιός και η σύζυγός του, που έκανε ένα διάλειμμα από την υποκριτική για να μεγαλώσει τα παιδιά της, γνωρίστηκαν το 2011 και από τότε είναι μαζί. Μάλιστα η Mendes, σύμφωνα με το page six, είχε δηλώσει ότι «πότε δεν ήθελα να κάνω παιδιά μέχρι που ερωτεύτηκα τον Ryan».

Τώρα λοιπόν, μετά και από δέκα χρόνια κοινής πορείας δεν είναι διόλου απίθανο να ήρθε η ώρα και για τον γάμο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ