Τι μυρωδιά έχουν οι celebrities; - Ο Kanye West μυρίζει χρήμα, ο Brad Pitt υπέροχα και η Hailey Bieber σαν λουλούδι

Μερικά fun facts για τους αγαπημένους μας σταρ

Αλήθεια έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι μυρωδία έχουν οι celebrities? Ποιοι μυρίζουν υπέροχα και ποιοι είναι αυτοί που έχουν ιδιαίτερο άρωμα;

Όλοι θέλουμε να τα ξέρουμε όλα για την ζωή των διασήμων και τα fun facts (δηλαδή οι αστείες πληροφορίες) για τους γνωστούς ηθοποιούς και τραγουδιστές είναι μέσα στις τοπ αναζητήσεις των χρηστών του διαδικτύου.

Ο Insider συγκέντρωσε λοιπόν αποσπάσματα από δηλώσεις και συνεντεύξεις διάφορων celebrities μέσα από τις οποίες μαθαίνουμε πως μυρίζουν οι αγαπημένοι μας star.

Ο Regé-Jean Page του Bridgerton είναι... άοσμος

Αυτό δήλωσε η συμπρωταγωνίστριά του στην σειρά του Netflix, Phoebe Dynevor η οποία είπε ότι ο Page «μυρίζει πολύ ωραία, δεν έχει κακή αναπνοή η κάτι τέτοιο, καμια φορά μυρίζει καφέ επειδή του αρέσει πολύ αλλά αρέσει και σε εμένα οπότε αυτό δεν είναι πρόβλημα... είναι άοσμος με την καλή έννοια».

Η Hailey Bieber μυρίζει σαν φρούτα και λουλούδια

Και αυτό σύμφωνα με τα λεγόμενα του αγαπημένου της Justin Bieber που είπε στο «Helen Show ότι η γυναίκα του φοράει το άρωμα της Ariana Grande. «Μυρίζει σαν λουλούδι ή φρούτο, είναι πολύ ωραία μυρωδιά».

Ο Robert Pattinson και η... κηρομπογιά

Ο ηθοποιός που έγινε ιδιαίτερα γνωστός μέσα από το Twilight έχει άρωμα κηρομπογιάς σύμφωνα και με τον ίδιο. «Δηλαδή μυρίζεις σαν να έχεις φτιαχτεί από κερί;» τον είχε ρωτήσει δημοσιογράφος σε συνέντευξή του στο Allure, με τον ίδιο να απαντά χιουμοριστικά «ναι, είμαι βαλσαμωμένος».

Ο Kanye West μυρίζει χρήμα!

Αυτό είπε τουλάχιστον η οσονούπω πρώην γυναίκα του Kim Kardashian μιλώντας στο Cut το 2018. «Μυρίζει σαν πλούσιος, δεν ξέρω πως να το περιγράψω, σαν λεφτά.. όπως θα μύριζε μια πολύ ακριβή καμπάνια αρώματος του Saint Laurent».

Ο Brad Pitt μυρίζει υπέροχα

Αυτό έγραψε τουλάχιστον σε ποστ της η φίλη της ηθοποιού Jennifer Lawrence, η οποία είχε πάει μαζί της στα Όσκαρ.

H Meryl Streep έχει το άρωμα της επιτυχίας

Ο Guillermo Rodriguez από το Jimmy Kimmel Live ρώτησε κάποια στιγμή στα όσκαρ το 2018 την κωμικό Tiffany Haddish τι μυρωδία έχει η γνωστή ηθοποιός.

«Μυρίζει επιτυχία» του αποκρίθηκε εκείνη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ