Αιμιλία Υψηλάντη: Έχω προσωπική εμπειρία με τον Κιμούλη, δέχθηκα ψυχολογική βία όσο ήμουν πρόεδρος του ΣΕΗ (βίντεο)

«Πριν από 30 χρόνια δούλεψα μαζί του»

Για απαράδεκτη συμπεριφορά από πλευράς του Γιώργου Κιμούλη έκανε λόγο η Αιμιλία Υψηλάντη μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ειδικότερα η ηθοποιός μίλησε στην Ναταλία Γερμανού και στήριξε την Ζέτα Δούκα, που είχε πει ότι ο σκηνοθέτης της συμπεριφέρθηκε άσχημα όσο συνεργάστηκαν στο θέατρο.

Μάλιστα η Αιμιλία Υψηλάντη ανέφερε ότι και εκείνη είχε δεχτεί παρόμοια συμπεριφορά ακόμα και όταν ήταν πρόεδρος του ΣΕΗ.

«Εγώ έχω προσωπική εμπειρία με τον Γιώργο Κιμούλη. Όταν άκουσα την κ. Δούκα κατάλαβα ακριβώς τι έλεγε, όπως και πολλές Ελληνίδες πρωταγωνίστριες. Δεν κρίνουμε για το ταλέντα, αλλά κάποιοι έχουν αήθεις και κάκιστες συμπεριφορές προς συναδέλφους κι αυτό όχι στην προσπάθεια μιας πρόβας, αλλά από οργανωμένη αντίληψη να εξοντώσουν τον άλλον ως προσωπικότητα κι ως καλλιτέχνη» είπε χαρακτηριστικά η 79χρονη ηθοποιός και πρόσθεσε ακόμα ότι:

«Πριν από 30 χρόνια δούλεψα μαζί του κι ήμασταν μαζί με την Μαριάννα Τουμασάτου που δεν ξέρω αν κατάλαβε την άσκηση βίας από τον ίδιο προς εμένα. Είχε όμως την εξυπνάδα και την σκηνική ευφυϊα να χρησιμοποιήσει εκλεπτυσμένες μεθόδους για να με ακυρώσει ως προσωπικότητα και καλλιτέχνη. Είναι πολύ δύσκολο να τα αποδείξω, αλλά κάποιοι συνάδελφοι νομίζω ότι το πήραν χαμπάρι... Δέχθηκα ψυχολογική βία, αν και ήμουν πρόεδρος του ΣΕΗ».

Μάλιστα η Αιμιλία Υψηλάντη είπε ακόμα ότι θα είναι στο πλευρό της Ζέτας Δούκα αν επιθυμεί να κινηθεί νομικά ενώ υπογράμμισε ότι αν όντως πάει κάποια ανάλογη υπόθεση στην δικαιοσύνη σίγουρα θα υπάρξουν και άλλοι ηθοποιοί που θα στηρίξουν την καταγγελία κατά του Κιμούλη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ