Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας σε τρυφερή φωτό με τον βασιλιά Αμπντάλα, του εύχεται χρόνια πολλά - Το υπέροχο πουκάμισο & το λαμπερό της πρόσωπο

Γενέθλια και για τον 16χρονο γιο τους!

Λαμπερή όπως πάντα η βασίλισσα Ράνια στο πλευρό του άντρα της βασιλιά Αμπντάλα, που γιόρτασε τα γενέθλιά του στις 30 Ιανουρίου. Μάλιστα την ίδια ημέρα έχει γενέθλια και η γιος τους πρίγκιπας Χασέμ.

Με μια πολύ τρυφερή φωτογραφία τους η βασίλισσα της Ιορδανίας θέλησε να ευχηθεί στον αγαπημένο της άντρα, που έγινε 59 ετών το Σάββατο. Την ίδια ώρα μία ακόμα εικόνα στην οποία βλέπουμε τον βασιλιά μαζί με τον 16χρονο πλέον πρίγκιπα Χασεμ, ανέβηκε στη επίσημη σελίδα της Ράνιας στο Instagram.

Η 50χρονη σήμερα Ράνια γνώρισε τον τότε πρίγκιπα της Ιορδανίας Αμπντάλα Β΄ σε ένα πάρτι τον Ιανουάριο του 1993. Δύο μήνες αργότερα, εκείνος ανήγγειλε τη δέσμευσή τους και στις 10 Ιουνίου 1993, παντρεύτηκαν.

Η Βασίλισσα Ράνια και ο βασιλιάς Αμπντάλα, έχουν τέσσερα παιδιά: Τον Διάδοχο του θρόνου πρίγκιπα Χουσεΐν (γεννημένος 28 Ιουνίου 1994), την πριγκίπισσα Ιμάν (γεννηθείσα στις 27 Σεπτεμβρίου 1996),  την πριγκίπισσα Σάλμα (γεν. 26 Σεπτεμβρίου 2000) και τον πρίγκιπα Χασέμ (γεννηθείς στις 30 Ιανουαρίου 2005).

Ο μικρότερος γιος της οικογένειας έγινε το Σάββατο 16 χρονών και στο Instagram ανέβηκαν δύο φωτογραφίες στις οποίες είναι μαζί με τον μπαμπά του. Μάλιστα στην δεύτερη εικόνα ο βασιλιάς δίνει ένα θερμό φιλί στον νεαρό πρίγκιπα.

Η Ράνια έκανε ωστόσο ένα ξεχωριστό ποστ για να πει τα χρόνια πολλά στον αγαπημένο της. Στην φωτογραφία που ανέβηκε τους βλέπουμε μαζί, με τον Αμπντάλα να γέρνει στοργικά προς το μέρος της και εκείνη με το λαμπερό της πρόσωπο να κοιτά προς τον φακό.

Η βασίλισσα φορά ένα πολύ όμορφο λευκό πουκάμισο με ζώνη στην μέση, ενώ έχει συνδυάσει το σύνολο με κόκκινα σκουλαρίκια. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ