Ο Σπύρος Σούλης μας προτείνει: 6 Αριστοκρατικοί χειμωνιάτικοι χώροι που θα σας πάρουν τα μυαλά

Υπέροχες ιδέες για να δημιουργήσετε και εσείς έναν όμορφο χώρο... 

Κάποιες φορές το μόνο που θέλετε είναι μια αριστοκρατική γωνιά στο σπίτι σας. Μια γωνιά που θα το κάνει να δείχνει πιο πολυτελές και στιλάτο.

Εμείς σας έχουμε 6 υπέροχους χώρους που θα σας δώσουν όμορφες και αριστοκρατικές ιδέες διακόσμησης.

Αυτή τη σεζόν το χρώμα της ελιάς είναι πολύ της μόδας Όταν δε αυτό συνδυάζεται με το βελούδο, το αποτέλεσμα είναι μοναδικό και πολύ στιλάτο. Βάλτε μια βελούδινη πολυθρόνα στο χρώμα της ελιάς στο σαλόνι σας και δείτε το να ανεβαίνει επίπεδο. Προσθέστε και μερικά όμορφα έργα τέχνης -ένας statement πίνακας μπορεί να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον- και λίγο χρώμα και το δωμάτιό σας θα μεταμορφωθεί αμέσως.

Βάλτε το χρώμα της ελιάς στον χώρο σας.

Δώστε τον αέρα ενός παριζιάνικου bistro στον χώρο σας Συνδυάστε κλασικές καρέκλες bistro σε γήινες αποχρώσεις με μια χρωματιστή αριστοκρατική ταπετσαρία και έχετε δημιουργήσει την πιο όμορφη γωνιά φαγητού. Προσθέστε στιλάτα φυτά στον χώρο σας και σας υποσχόμαστε ότι δεν θα ξεκολλάτε.

Δώστε τον αέρα ενός παριζιάνικου bistro στον χώρο σας.

Φτιάξτε ένα όμορφο σκηνικό με φόντο το τζάκι σας Αν το σπίτι σας έχει τζάκι βάλτε μια όμορφη αναπαυτική πολυθρόνα μπροστά από αυτό και καλύψτε την με ένα γούνινο ριχτάρι. Βάλτε δίπλα μερικά oversized φυτά ή ένα μικρό τραπεζάκι και διακοσμήστε με μερικά λευκά κεριά. Μπορείτε να ανάβετε τα κεριά σας όποτε δεν θέλετε να ανάψετε το τζάκι αναφέρει το spirossoulis

To τζάκι μπορεί να σας βοηθήσει πολύ στο να δημιουργήσετε ένα αριστοκρατικό σκηνικό.

Συνδυάστε το μοντέρνο με το vintage Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να κάνει έναν χώρο να δείχνει πολύ αριστοκρατικός. Βάλτε μια vintage πολυθρόνα στο σαλόνι σας και κάποιο μοντέρνο έργο τέχνης στον τοίχο για να δημιουργήσετε στιλ μέσα από τις αντιθέσεις.

Δημιουργήστε μια αριστοκρατική είσοδο σπιτιού Βάψτε την είσοδό σας σε ένα ρετρό χρώμα και διακοσμήστε την με ένα μακρόστενο έπιπλο. Θα σας λύσει τα χέρια αν έχετε και πρόβλημα με τον χώρο. Βάλτε δύο ίδια vintage φωτιστικά στο έπιπλό σας για να δώσετε συμμετρία στον χώρο. Ένα μεγάλο έργο τέχνης πίσω από το έπιπλο θα συμπληρώσει τη γωνιά.

Συνδυάστε το μοντέρνο με το vintage.

Δώστε αριστοκρατικό αέρα στο γραφείο σας Επιλέξτε ένα ρετρό γραφείο και συνδυάστε το με μια vintage καρέκλα. Φτιάξτε μια όμορφη gallery στον τοίχο έτσι ώστε να σας φτιάχνει η διάθεση κάθε φορά που την βλέπετε. Ένας statement πολυέλαιος σίγουρα θα αναβαθμίσει τον χώρο.

Ένα υπέροχο, αριστοκρατικό γραφείο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ