Γιάννης Κότσιρας: Μιλά για την πατρότητα, τα 25 χρόνια πορείας και την θαυμάστρια που ήθελε να αυτοκτονήσει - «Με ακολουθούσε» (βίντεο)

«Στην αρχή αισθάνθηκα τη δημοσιότητα να με πνίγει»

Για τα 25 χρόνια πορείας του στον χώρο της μουσικής αλλά και για τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού μίλησε ο Γιάννης Κότσιρας. Ακόμα αναφέρθηκε στην πατρότητα και στο πως είναι να κάνεις lockdown με δύο αγόρια μέσα στο σπίτι!

Ειδικότερα ο Γιάννης Κότσιρας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Σου Κου Family» λέγοντας πως παλιά μια θαυμάστριά του τον ακολουθούσε και του έλεγε ότι θα αυτοκτονήσει αν δεν βγούν για καφέ!

«Στην αρχή αισθάνθηκα τη δημοσιότητα να με πνίγει. Ένιωσα ότι χάνω τα πάντα από αυτά που ήταν για εμένα φυσιολογικά. Δεν μπορούσα να πάω για καφέ και φαγητό με τους φίλους μου, όπως παλιά. Είχαν αλλάξει τα πάντα. Αυτό ήταν κάτι περίεργο. Υπήρξε μ ια κοπέλα που με ακολουθούσε και ήθελε να αυτοκτονήσει αν δεν βρισκόμασταν να πιούμε έναν καφέ» είπε χαρακτηριστικά.

«Με άλλαξε πάρα πολύ το κομμάτι της οικογένειας. Είχα αφοσιωθεί στη δουλειά και ήμουν σε βαθμό τρέλας τελειομανής και αυτό πήγε στη μπάντα. Το ότι έβαζα πάνω από όλα τη δουλειά. Λόγω καραντίνας έχω φτιάξει μέχρι και κανάλι με παιδικά τραγούδια» είπε ακόμα και πρόσθεσε ότι:

«Το 24ωρο με παιδιά είναι πάρα πολύ δύσκολο. Είναι μια τεράστια ευθύνη. Όταν έχεις παιδιά πρέπει να προσέχεις κάθε λεπτομέρεια, κάθε κίνηση, κάθε κουβέντα που θα πεις. Και όταν έχεις δυο μικρά αγόρια 2 και 4 είναι εξαιρετικά δύσκολο. Τα παιδιά έχουν πολύ ενέργεια και αυτή εκτονώνεται μέσα στο σπίτι. Με ένα χαμόγελο, όμως, σε κάνουν χαρούμενο».

Να σημειωθεί ότι ο γνωστός μουσικός έχει δύο μικρούς γιους με την σύζυγό του Κατερίνα Πέρρου. 

 

Τέλος ο Κότσιρας αναφέρθηκε και στην απόφαση της Χαρούλας Αλεξίου να αποσυρθεί από το τραγούδι λέγοντας ότι είναι ήταν πολύ γενναίο.

«Βρίσκω γενναίο από τη μεριά της Χαρούλας Αλεξίου να αποσυρθεί. Ήταν μια απόφαση που πήρε πολύ δύσκολα. Τη συνάντησα όταν πήρε την απόφασή της. Εγώ της σφίγγω το χέρι και της δίνω μια αγκαλιά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ