Λιάγκας: Τρίζει συθέμελα ο χώρος του θεάτρου - Για σεξουαλική βία θα καταγγείλουν δύο γνωστότατους ανθρώπους του πολιτισμού

«Θωρακίζονται νομικά τις τελευταίες ώρες»

Καταγγελίες και μάλιστα για σεξουαλική βία αναμένεται να έρθουν από τον χώρο του πολιτισμού σύμφωνα και με τα όσα ειπώθηκαν σήμερα στην εκπομπή Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά.

Ειδικότερα ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και μίλησε για τις καταγγελίες ηθοποιών για παρενόχληση και κακοποίηση στον εργασιακό χώρο, οι οποίες πληθαίνουν. 

 

Από μεριάς του ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά ότι:

«Ήδη ξέρουμε για δύο πρόσωπα. Τον Κιμούλη και τον Κώστα. Το ρεπορτάζ λέει το εξής: Ότι υπάρχουν συγκεκριμένες γυναίκες και άντρες που θωρακίζονται νομικά τις τελευταίες ώρες, που θα βγουν δύο ονόματα πάρα πολύ βαριά στον χώρο του ελληνικού θεάματος και της ελληνικής τέχνης. 

 

Τα γνωρίζουμε όλοι και έχουμε κάνει και παρέα μαζί τους. Θα κατηγορηθούν, όχι για λεκτική ή σωματική βία, αλλά για σεξουαλική βία. Δε θα πω κάτι παραπάνω για να μη φωτογραφίσω πρόσωπα. Αυτές οι καταγγελίες, αν ευσταθούν, είναι πολύ βαριές καταγγελίες. Τρίζει συθέμελα ο χώρος του θεάτρου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ