Η πιο γλυκιά οικογενειακή φωτογραφία - Ο Cristiano Ronaldo στο κρεβάτι με την αγαπημένη του & τα τρία τους παιδιά

Μια γλυκιά οικογένεια... 

Με αξιολάτρευτη παρέα φαίνεται πως ξυπνά κάθε μέρα ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Cristiano Ronaldo έχει αδυναμία στα παιδιά του και δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται στιγμιότυπα της καθημερινότητάς τους στο Instagram. 

Η μέρα του Πορτογάλου σταρ ξεκινά με τον πιο γλυκό τρόπο έχοντας στην αγκαλιά του τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του και στο πλάι του τη σύντροφό του Georgina Rodriguez, την οποία λατρεύει. 

 

 

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί. 

''Home sweet home'', έγραψε στην λεζάντα που ανέβασε στα social media  ο διάσημος ποδοσφαιρστής, κάνοντας τα εκατομμύρια των followers του να γεμίζουν τα ποστ του με σχόλια και likes.

 

 

 

 

Ο πρώτος του γιος, ο Κριστιάνο Ρονάλντο Jr, είναι 10  ετών, ζει μαζί με τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης και τη γιαγιά του Ντολόρες στη Μαδρίτη. Μάλιστα, μόλις γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου 2010 στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Ντολόρες τον πήρε στην Μαδρίτη για να μεγαλώσει με τον πατέρα του.

Ο ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε τον Ιούνιο του 2017 ότι θα γίνει πατέρας διδύμων (της Εύας και του Ματέο) μέσω παρένθετης μητέρας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

 

 

 

Επίσης, ο Ρονάλντο επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του στις 18 του Ιούλη 2017, πως ο ίδιος και η Ισπανίδα φίλη Τζωρτζίνα Ροντρίγκεζ περίμεναν το πρώτο τους παιδί.

 

 

 

 

Η Τζωρτζίνα έφερε στον κόσμο της κόρη τους Αλάνα ΜΑρτίνα στις 12 Νοεμβρίου το 2017. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ