Αρχίζει το ματς! Ο πρίγκιπας Φρειδερίκος της Δανίας & ο πρίγκιπας Ντάνιελ της Σουηδίας «τα λένε» τηλεφωνικώς πριν τον μεγάλο αγώνα (φωτό)

Για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Η Δανία και η Σουηδία βρέθηκαν αντιμέτωπες στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Handball και οι πρίγκιπες των δύο χωρών μίλησαν λίγο πριν τον αγώνα για να ευχηθούν «καλή επιτυχία» ο ένας στην ομάδα του άλλου.

Ειδικότερα στα social media των δύο οικογενειών ανέβηκε μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τους δύο γαλαζοαίματους λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας.

 

 

Πρόκειται για ένα κολάζ, με την μια εικόνα να δείχνει τον πρίγκιπα Φρειδερίκο  μπροστά στην τηλεόραση να κρατά το τηλέφωνο. Μάλιστα στο ποστ γράφει ότι τον τράβηξε ο γιος του Κρίστιαν.

Αυτός και η πρίγκίπισσα Μαίρη έχουν τέσσερα αξιολάτρευτα παιδιά. Τον Κρίστιαν, τον Βίνσεντ, την Ιζαμπέλλα και την Ζοσεφίν.

 

 

Στην δεύτερη φωτογαρφία, που έχει τοποθετηθεί δίπλα στην πρώτη, βλέπουμε τον πρίγκιπα Ντάνιελ της Σουδίας να είναι μαζί με την γυναίκα του πριγκίπισσα Βικτώρια και τα δυο τους παιδιά. Την μικρή Εστέλ και τον Όσκαρ. Μάλιστα η διάδοχος του θρόνου κρατά επίσης το τηλέφωνο δείχνοντας ότι μιλά εκείνη την ώρα με τον Δανό πρίγκιπα.

 

 

Οι δυο οικογένειες είναι πολύ κοντά και συνομίλησαν λίγο πριν τον αγώνα για να πουν «καλή επιτυχία» ο ένας στον άλλο. Πάντως το Κύπελλο το πήρε η Δανία!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ