Ο Σάκης Tανιμανίδης και η Χριστίνα Mπόμπα έμαθαν επιτέλους τα φύλα των μωρών τους - Ξέσπασε σε κλάματα το ερωτευμένο ζευγάρι (βίντεο)

Ένα πολύ όμορφο gender reveal. 

Εδώ και πέντε μήνες η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Όπως ανακοίνωσε και ο παρουσιαστής έκαναν αρκετές προσπάθειες για να συλλάβουν ένα μωράκι και πλέον το θαύμα έγινε. 

 

 

Tο ερωτευμένο ζευγάρι ανακοίνωσε λίγο πριν τα Χριστούγεννα ότι η οικογένειά του μεγαλώνει, αφού περιμένουν δύο μωράκια. Και τώρα έφτασε η ώρα για το gender reveal. 

 

 

 

 

Χθες μέσα από το Instagram η Χριστίνα και ο Σάκης με έναν πολύ όμορφο τρόπο ανακοίνωσαν τα φύλα των μωρών τους. 

 

 

Έσπασαν δύο μεγάλα μπαλόνια και από αυτά πετάχτηκαν κομφετί σε ροζ χρώμα. Ο Σάκης Τανιμανίδης πλέον θα έχει να προσέχει τρεις γυναίκες. Στο βίντεο που ανέβασε η Χριστίνα Μπόμπα στο instagram διακρίνουμε τον Σάκη και την ίδια πολύ συγκινημένους, να ξεσπάνε σε κλάματα μόλις μαθαίνουν τα νέα. 

Η ίδια έγραψε: Μάθαμε τα φύλα των μωρών μας... και είμαστε τρισευτυχισμένοι!  Πριν λίγες μέρες ο γιατρός μας μας έδωσε έναν κλειστό φάκελο που πήγε απευθείας στους αγαπημένους μας φίλους που μας ετοίμασαν αυτήν την υπέροχη έκπληξη στο σπίτι μας (λιγότεροι από 9) ! Ανυπομονούμε για την διπλή ευλογία που έρχεται και θέλαμε αυτήν την οικογενειακή μας στιγμή να τη μοιραστούμε με την ευρύτερη οικογένεια μας... εσάς! 

Πολλά ευχαριστώ στους αγαπημένους μας @kasi.tani @queen.annezia @demiliakv @gkv08 που μας ετοίμασαν την πιο ωραία έκπληξη! #weloveyou

 

 

Από την άλλη ο Σάκης ανέβασε μια φωτογραφία στα social media και έγραψε: Η στιγμή που μαθαίνουμε ότι θα γίνω Σεΐχης με το χαρέμι μου!  Όπως βλέπετε κι εσείς η χαρά μας δεν κρύβεται (όχι ότι θα είχε καμία σημασία αν το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό)...και πλέον το μόνο που σκέφτομαι είναι το πότε θα γνωρίσω τα κορίτσια μου!  Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη που μας δείχνετε, σας νιώθουμε σαν την μεγάλη μας οικογένεια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ