Νικολέττα Κοτσαηλίδου για Σπύρο Παπαδόπουλο: Έχουμε χωρίσει αλλά είναι οικογένεια, από τους σημαντικότερους ανθρώπους στη ζωή μου

Δεν υπάρχει περίπτωση να τον χάσω

Η Νικολέττα Κοτσαηλίδου εμφανίστηκε στην εκπομπή Pop Up και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον χωρισμό της με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, Η ίδια είπε ότι όντως η σχέση τους έχει τελειώσει από το καλοκαίρι, ωστόσο για εκείνη είναι ακόμα ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος στην ζωή της.

«Όντως έχουμε χωρίσει με τον Σπύρο, αλλά τίποτα απ’ όλα όσα μας έδεναν δεν έχουν φύγει. Ο Σπύρος για μένα είναι οικογένεια, είναι από τους σημαντικότερους ανθρώπους που έχω στη ζωή μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να τον χάσω επειδή χωρίσαμε» δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του Alpha.

Ακόμα αναφέρθηκε στα όσα έγραφαν στα μέσα ενημέρωσης όσο ήταν μαζί με τον γνωστό ηθοποιό και παρουσιαστή.

«Έχω διαβάσει ότι δεν λέμε ούτε γεια με τον Σπύρο και γελάω. Αυτά τα δημοσιεύματα δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, είναι άνθρωπος με “Α” και όσοι τον ξέρουν καταλαβαίνουν πολύ καλά τι λέω. Έχουμε χωρίσει από το καλοκαίρι.

Έγραφαν μία ότι παντρευόμαστε, μία ότι χωρίζαμε, μία ότι ήμουν έγκυος, μία ότι έχασα το παιδί. Άπειρα και απίστευτα πράγματα. Συνήθως γελούσα, αναρωτιόμουν γιατί δεν γίνονται δημοσιογράφοι αλλά υπήρξαν και 1-2 φορές που πέρασαν τα όρια κι εκεί όσο και να σέβομαι ότι ο άλλος κάνει τη δουλειά του, θύμωσα πραγματικά. Χρειάστηκε μια δυο φορές να κινηθώ νομικά» είπε η Νικολέττα.

Τέλος αναφέρθηκε και στην απόφασή της να γίνει ηθοποιός λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Πέρασα στο Εθνικό, ήρθα στην Αθήνα και να ‘μαι. Στο “Πέτα τη φριτέζα” πέρασα καταπληκτικά και είχα τη βοήθεια και τη στήριξη από όλους τους ηθοποιούς».

Το ζευγάρι είχε έρθει κοντά το 2010 όταν συνεργάστηκαν στο θέατρο στην παράσταση «Η κωμωδία του τυχαίου θανάτου ενός αναρχικού». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ