Άγριες Μέλισσες: Κωνσταντής και Νικηφόρος παίζουν άγριο ξύλο - Ασημίνα και Δρόσω σε άνευ προηγουμένου καυγά (βίντεο)

Μεγάλη αγωνία για τα επόμενα επεισόδια.... 

Τρέχουν οι εξελίξεις στις ''Άγριες Μέλισσες'' μετά την αποκάλυψη πως ο Σέργιος είναι παιδί του Νικηφόρου και της Δρόσως, αλλά και την δουλειά που έκανε η Δρόσω στην Τρούμπα. 

Πρωτοφανείς καταστάσεις έρχονται στις Άγριες Μέλισσες, στα επόμενα επεισόδια. Η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου με απρόβλεπτες συνέπειες για όλους. Η Δρόσω, η Ασημίνα, ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος θα περιέλθουν σε δεινή θέση με μεγάλους καυγάδες να ξεσπάν ανάμεσά τους. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με όσα είπε για τις Άγριες Μέλισσες στο Πρωινό, ο Αλέξης Μίχας, η Ασημίνα θα μάθει για τη σχέση της Δρόσως με τον Κωνσταντή από τον Μπάμπη.

Ο Μπάμπης βλέπει τον Κωνσταντή να πηγαίνει κρυφά τον μικρό Σέργιο στη Δρόσω, παρά την απαγόρευση από τον Νικηφόρο. Γίνεται ένας άνευ προηγουμένου καβγάς μεταξύ των δύο αδελφών, με την Ασημίνα να κατηγορεί τη Δρόσω για το ήθος της.

 

 

Πολύ χειρότερα, όμως, θα είναι τα πράγματα στη συνάντηση που θα υπάρξει μεταξύ Νικηφόρου και Κωνσταντή, όταν ο πρώτος μαθαίνει για τη σχέση του αδελφού του με την Δρόσω. Θα ειπωθούν πολύ βαριές κουβέντες, λόγια που δεν θα έχουν επιστροφή. Θα δούμε σκηνές Άγριας Δύσης, θα παίξουν άγριο ξύλο μεταξύ τους. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ