Συγκινητικό βίντεο: 51χρονος βάζει γυαλιά VR και βλέπει ξανά τη νεκρή γυναίκα του - Ξέσπασε σε κλάματα

Κατάφερε να χορέψει και πάλι μαζί της!

Η τεχνολογία και συγκεκριμένα η εικονική πραγματικότητα βοήθησε ένα 51χρονο άντρα από την Νότια Κορέα να δει ξανά την γυναίκα του που πέθανε πριν από 4 χρόνια.

Ο λόγος για τον Kim Jung-soo που μετά από τον χαμό της αγαπημένης του, έμεινε μόνος του να φροντίζει τα πέντε τους παιδιά.

Τώρα ο άνδρας μέσα από την εκπομπή του σταθμού NBC κατάφερε να χορέψει και πάλι μαζί της για λίγο.

Σύμφωνα με το timesnownews.com πρόκειται για μια σειρά ντοκιμαντέρ του τηλεοπτικού δικτύου, στην οποία δίνεται η ευκαιρία σε άτομα που έχουν χάσει κάποιον δικό τους, να τους ξαναδούν μέσω εικονικής πραγματικότητας.

Το project πήρε πολλούς μήνες για να δημιουργηθεί, ωστόσο το αποτέλεσμα είναι πολύ συγκινητικό.

Ο Νοτιοκορεάτης, που είχε δηλώσει μάλιστα ότι του αρκούσε μόνο να δει την σκιά της γυναίκας του για μερικά λεπτά, φόρεσε τα γυαλιά VR και βρέθηκε ξανά, έστω και εικονικά, μαζί με την σύζυγό του.

Η άτυχη γυναίκα πέθανε πριν από 4 χρόνια εξαιτίας κάποιας σοβαρής ασθένειας και τώρα μια γυναίκα ηθοποιός ανέλαβε να αναπαραστήσει όσο το δυνατόν καλύτερα την φωνή της.

Στο βίντεο μπορεί να δει μάλιστα κανείς δύο από τα παιδιά που δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους. Ο μπαμπάς τους έκλαιγε και αυτός με το που αντίκρυσε την εικόνα της γυναίκας του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ