Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Ο εγγονός του Γιάννη Γκιωνάκη σοκάρει: O σκηνοθέτης μου ζήτησε να γδυθώ, να αυνανιστώ & αυτός τράβαγε κάμερα

Μίλησε με λεπτομέρειες για την τραυματική εμπειρία που έζησε... 

Ο Λευτέρης Γκιωνάκης γιος του σκηνοθέτη Μιχάλη Παπανικολάου και της ηθοποιού Πολύνας Γκιωνάκη κι εγγονός του αείμνηστου κωμικού Γιάννη Γκιωνάκη μίλησε για την τραυματική εμπειρία που είχε όταν σκηνοθέτης για τον οποίο έχει γίνει ήδη μια καταγγελία,  του ζήτησε σε οντισιόν να γδυθεί και να αυνανιστεί μπροστά του.

Πριν από χρόνια, όταν ήταν ακόμη νέος στο χώρο, πήγε σε οντισιόν όπου, σύμφωνα με τις καταγγελίες τεσσάρων ηθοποιών, ο σκηνοθέτης τους ζήτησε να γδυθούν και να αυνανιστούν μπροστά του.

Ο ίδιος εξομολογείται για όσα βίωσε, στην ON Time και την Σάσα Σταμάτη.

Τι ακριβώς σου έχει συμβεί, Λευτέρη;
Έχει γίνει πριν πολλά χρόνια, ήταν ένα casting για μια ταινία. Εγώ δεν τον ήξερα (τον σκηνοθέτη), είχα διαβάσει τι είδους ταινίες κάνει. Γιατί εκείνος είπε ότι «όλοι όσοι έρχονται ξέρουν τι ταινίες κάνω». Εγώ δεν περίμενα να γίνουν τέτοια πράγματα. Πήγα για το casting σε ένα υπόγειο, δεν θυμάμαι πού, και άρχισε να λέει αν πηγαίνεις με άνδρες, «άρχισε να γδύνεσαι, άρχισε να τον παίζεις μπροστά μου», μου είπε να τον βγάλω έξω και να τον χτυπάω στο τραπέζι και εκεί έγινε χαμός και σηκώθηκα κι έφυγα. Αυτός τράβαγε κάμερα. Αλλά το θέμα ποιο είναι. Εγώ μπόρεσα να τον βάλω στη θέση του και να μην ενδώσω σε τέτοιες μα…ίες. Το θέμα είναι ότι άλλα παιδιά σε ηλικίες 18-20 δεν μπορούν να το κάνουν αυτό.

Τι του είπες;
Τσακωθήκαμε. Εμένα μπορεί να μη μου προκάλεσε κανένα τραύμα, αλλά εγώ μπόρεσα να το αντιμετωπίσω, ούτε η δουλειά με ένοιαζε ούτε τα λεφτά να πάρω. Μόνο αν κάνεις τσόντα χρειάζεται να δεις τον άλλον γυμνό. Αν κάνεις μια κανονική ταινία και απλά έχει γυμνό, δεν νομίζω ότι στο casting θα χρειαστεί να βγεις γυμνός. Φαντάσου τώρα αγόρια και κορίτσια 18-19 ετών που δεν ξέρουν και φαντάζονται ότι μπορεί έτσι να είναι το casting. Υπάρχουν πολλά καθοίκια σε αυτό το χώρο και αυτά τα πράγματα πρέπει να σταματήσουν. Το ότι είσαι ενήλικας στα 18 δεν σημαίνει ότι μπορεί να σκέφτεσαι σαν ενήλικας. Είναι τραγικό αυτό το πράγμα. Εμένα δεν με νοιάζουν τα λεφτά, άλλος μπορεί να τα έχει ανάγκη και να το έκανε.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ