Ήταν λογιστής και τα παράτησε όλα! Τώρα ταξιδεύει τον κόσμο και τραβά πανέμορφες φωτογραφίες

Μένει στον βαν του το οποίο έχει διαμορφώσει κατάλληλα

Ο Quin Schrock εργαζόταν ως λογιστής μέχρι που τα παράτησε όλα και αποφάσισε να γίνει φωτογράφος. Τώρα γυρίζει τον κόσμο και τραβά πανέμορφες φωτογραφίες από τα ταξίδια του.

Πλέον μένει στον βαν του το οποίο έχει διαμορφώσει κατάλληλα ώστε να διαθέτει ένα μεγάλο κρεβάτι, κουζίνα και πολλά ακόμα!

«Είχα μια πολύ νορμάλ αστική ζωή όσο μεγάλωνα και μετά έγινα λογιστής. Πάντα ήθελα να ζήσω μια ζωή γεμάτη περιπέτεια και να έχω να λέω ιστορίες όπως βλέπουμε στις ταινίες. Ήταν περισσότερο σαν ένα μακρινό όνειρο» είπε ο Schrock στον Insider.

Όλα άλλαξαν ωστόσο όταν πριν από 6 χρόνια έκλεισε ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή για το Περού. Από τότε εργάζεται σαν φωτογράφος και έχει ταξιδέψει σε πολλές χώρες.

 

Μάλιστα η σελίδα του στο Instagram έχει πάνω από 1 εκατομμύριο followers και σε αυτή μπορεί κανείς να δει τις μαγικές εικόνες που τραβά από τα μέρη που επισκέπτεται.

Φαράγγια, η έρημος στην Death Valley των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά και καταπράσινα δάση είναι μόνο μερικά από τα όσα μας δείχνει στα ποστ του.

 

Τα μέρη που πηγαίνει είναι τόσο όμορφα που σε κάνει κανείς να αναρωτιέσαι αν είναι αληθινά.

Μάλιστα στην σελίδα του υπάρχουν και αρκετά βίντεο με τα όμορφα τοπία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ