Το πλεκτό γιλέκο είναι η μεγαλύτερη τάση για το 2021 - Πως να το φορέσεις με στυλ

Δείτε ιδέες και συνδυασμούς... 

Ένα στυλάτο και πολύ μοντέρνο ρούχο που αποτελεί κορυφαία τάση για τη σεζόν και μπορεί να φορεθεί μέχρι την Άνοιξη είναι το πλεκτό γιλέκο!

Πρόκειται στην ουσία για ένα αμάνικο πουλόβερ που συνδυάζεται όμορφα με ένα πουκάμισο, ένα T-shirt ή ένα μακρυμάνικο τοπ. Βέβαια, μπορεί να αποτελέσει και από μόνο του την τέλεια επιλογή για να ολοκληρώσεις ένα ανοιξιάτικο σύνολο.

Το στυλ της καζάκας, δηλαδή του κλασικού μάλλινου γιλέκου που φτάνει ως τη μέση και αγκαλιάζει το σώμα, θυμίζει πολύ τις δεκαετίες 60s και 70s, οι οποίες έχουν την τιμητική τους στη μόδα του φετινού Χειμώνα.

Εκτός όμως από το σχέδιο αυτό στο πλεκτό γιλέκο, εξίσου εντυπωσιακό και μοντέρνο είναι το crop top, αλλά και το oversized.

Δες πως μπορείς να φορέσεις το μάλλινο γιλέκο, δημιουργώντας στυλάτα σύνολα για κάθε περίσταση.

Ντύσιμο με πλεκτό γιλέκο και τζιν παντελόνι

Ντύσιμο με πλεκτό γιλέκο και τζιν παντελόνι

Το jean παντελόνι είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο αγαπημένα των γυναικών. Ασχέτως με το αν η γραμμή του τείναι skinny, boyfriend, mamas ή oversized, ο τζιν μπορεί να συνδυαστεί εκπληκτικά με ένα αμάνικο πουλόβερ, όπως αλλιώς λέγεται το πλεκτό γιλέκο.

Το σχέδιο του μπορεί να είναι cropped, oversized ή καζάκα. Και τα τρία είναι εξίσου όμορφα και ταιριάζουν με το casual chic αυτό παντελόνι. Το μόνο που ίσως θα πρέπει να αποφύγεις είναι ο συνδυασμός ενός φαρδιού μάλλινου γιλέκου με ένα oversized τζιν, προκειμένου να μην προσθέσεις όγκο στη σιλουέτα σου.

Επίσης, μπορείς να το φορέσεις σκέτο πάνω από το jean σου, αν και ο συνδυασμός με ένα πουκάμισο είναι πολύ κομψός. Από εκεί και πέρα, μπορείς να το ταιριάξεις με ένα t-shirt ή οποιοδήποτε μπλουζάκι προτιμάς, δημιουργώντας πιο casual σύνολα.

Chic outfit με μάλλινο γιλέκο και παντελόνι

Chic outfit με μάλλινο γιλέκο και παντελόνι

Αν σου αρέσει το κομψό στυλ ντυσίματος ή απλά ψάχνεις για ένα σύνολο ιδανικό για το γραφείο, τότε το πλεκτό γιλέκο θα σου δώσει τη λύση. Ταιριάζει εκπληκτικά με ένα υφασμάτινο παντελόνι σε στενή ή φαρδιά γραμμή.

Το συγκεκριμένο outfit μπορεί κάλλιστα να φορεθεί και σε μια βραδινή έξοδο. Αυτό βέβαια εξαρτάται και από το στυλ του αμάνικου πουλόβερ που θα επιλέξεις.

Πως να φορέσεις το πλεκτό γιλέκο με παντελόνα

Πως να φορέσεις το πλεκτό γιλέκο με παντελόνα

Εκτός από τα υφασμάτινα παντελόνια, το μάλλινο γιλέκο πηγαίνει όμορφα και με μια παντελόνα.

Σε αυτή την περίπτωση όμως είναι προτιμότερο να παραλείψεις τα πολύ οversized ή τα μακρυά αμάνικα πουλόβερ. Έτσι δεν θα έχεις τον φόβο να προσθέσεις επιπλέον όγκο στη σιλουέτα σου, κάτι που μπορεί να μην σε κολακεύει και τόσο.

Ανοιξιάτικα σύνολα με αμάνικο πουλόβερ

Ανοιξιάτικα σύνολα με αμάνικο πουλόβερ

Για την Άνοιξη που η θερμοκρασία δεν είναι τόσο χαμηλή, αλλά μπορεί να χρειάζεσαι κάτι ελαφρώς ζεστό για να καλύψεις τον κορμό σου, ένα πλεκτό γιλέκο αποτελεί μια όμορφη εναλλακτική πρόταση ντυσίματος.

Φόρεσε το λοιπόν εντελώς σκέτο ή σε συνδυασμό με ένα φανελάκι και δημιούργησε εκπληκτικά σύνολα για την εποχή.

Από κάτω μπορείς να ντυθείς με οποιοδήποτε στυλ παντελονιού προτιμάς ή ακόμη και με φούστα. Το μάλλινο γιλέκο, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, ταιριάζει με όλα.

Ντύσιμο με πλεκτό γιλέκο και μακρύ πουκάμισο

Ντύσιμο με πλεκτό γιλέκο και μακρύ πουκάμισο

Μια ενδιαφέρουσα πρόταση συνόλου που έχουν αγαπήσει οι fashionistas είναι ο συνδυασμός μάλλινου γιλέκου με ένα μακρύ λευκό πουκάμισο.

Πρόκειται για μια σέξι ιδέα που αποκαλύπτει την θηλυκή πλευρά μιας γυναίκας και μπορεί να ολοκληρωθεί τόσο με ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο, όσο και με μποτάκια τύπου chelsea.

Γιατί λοιπόν να μην το τολμήσεις κι εσύ;

Θηλυκά outfits με αμάνικο πουλόβερ και φούστα

Θηλυκά outfit με αμάνικο πουλόβερ και φούστα

Το πλεκτό γιλέκο όμως δεν συνδυάζεται μόνο με παντελόνι. Μπορεί να δείχνει εξίσου εντυπωσιακό αν το ταιριάξεις με την κατάλληλη φούστα.

Ένα μίνι σχέδιο θα σου δώσει την ευκαιρία να δημιουργήσεις σέξι outfit. Αν όμως επιλέξεις να το φορέσεις με μια pencil φούστα, μπορείς να κάνεις ένα πιο safe σύνολο ακόμη και για το γραφείο.

Πως να φορέσεις το πλεκτό γιλέκο με δερμάτινο παντελόνι ή σορτς

Πως να φορέσεις το πλεκτό γιλέκο με δερμάτινο παντελόνι ή σορτς

Κι επειδή τα δερμάτινα ρούχα συνεχίζουν να αποτελούν τάση στη μόδα, ο συνδυασμός τους με ένα αμάνικο γιλέκο είναι πολύ trendy. Δεν έχει σημασία αν θα προτιμήσεις το παντελόνι, τη φούστα ή το σορτς, καθώς και τα τρία πηγαίνουν όμορφα με το πλεκτό γιλέκο.

Φόρεσε το λοιπόν με ένα πουκάμισο ή μια μπλούζα από μέσα και ντύσου με στυλ που θα θελήσουν όλες σου οι φίλες να αντιγράψουν.

Θηλυκά σύνολα με μάλλινο γιλέκο και φόρεμα

Θηλυκά σύνολα με μάλλινο γιλέκο και φόρεμα

Ένα αμάνικο πουλόβερ τύπου καζάκα, είτε και ένα crop top, μπορεί να αποτελέσει μια όμορφη πρόταση για να κάνεις ένα ντύσιμο με φόρεμα πιο ζεστό, αλλά και στυλάτο.

Μπορεί να συνδυαστεί τόσο με κάποιο αέρινο φουστάνι, όσο και με κάποιο πλεκτό που αποτελούν κορυφαίες τάσεις το Χειμώνα, αλλά και την Άνοιξη.

Ανοιξιάτικο ντύσιμο με αμάνικο πουλόβερ και σορτς

Ανοιξιάτικο ντύσιμο με αμάνικο πουλόβερ και σορτς

Μια ακόμη ενδιαφέρουσα πρόταση για ένα μοντέρνο ανοιξιάτικο ντύσιμο αποτελεί και ο συνδυασμός του μάλλινου γιλέκου με σορτς.

Πρόκειται για ένα όμορφο outfit ιδανικό να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, προσφέροντας μας τη δροσιά, αλλά και τη ζεστασιά που αναζητούμε την εποχή αυτή αναφέρει το beautetinkyriaki.

Στην προκειμένη περίπτωση, τα πιο δημοφιλή πλεκτά γιλέκο είναι τα crop top. Αυτό βέβαια δεν αποκλείει και την χρήση κάποιου oversized ή μιας καζάκας.

Όλα εξαρτώνται από το στυλ που θέλεις να ακολουθήσεις!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ