Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

O Αποστόλης Τότσικας άφησε τα μαλλιά του μακριά - Να πως φαίνονται οι ''μοιραίοι'' άντρες (φωτό)

Αλλαγή για τον Αποστόλη Τότσικα.... 

Είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους αγαπημένους Έλληνες ηθοποιούς και ένας πολύ ωραίος άντρας. Ο λόγος για τον Αποστόλη Τότσικα του οποίου η καρδιά είναι δοσμένη στην γυναίκα του Ρούλα Ρέβη και στα δίδυμα τους παιδάκια, τον Μιχαήλ Άγγελο και την Ειρήνη Χρυσή. 

 

 

 

 

 

 

Ο Αποστόλης Τότσικας τον οποίο παρακολουθούμε μέσα από την σειρά του Alpha 'Έλα στην θέση μου'' είναι αρκετά ενεργός στα social media, στα οποία μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά του με την σύζυγό του, τα παιδιά τους αλλά και την δουλειά του.

 

 

 

 

 

 

Ο αγαπημένος ηθοποιός έχει αλλάξει πολλές φορές την εμφάνιση του για τους ρόλους του και δεν φοβάται να πειραματιστεί. Αυτή τη φορά αποφάσισε να αφήσει τα μαλλιά του μακριά και είναι κάτι που μας αρέσει πολύ και του πηγαίνει.

 

 

Άλλωστε είτε κοντά είτε μακριά είναι το ίδιο γοητευτικός και όμορφος.

 

 

 

 

Να σημειώσουμε πως με την σύζυγό του και φωτογράφο Ρούλα Ρέβη, παντρεύτηκε μετά από 7 χρόνια σχέσης το 2014 στο Los Angeles, με κουμπάρο τον Δημήτρη Γιαννέτο. Το 2015 απέκτησαν τα δίδυμα τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ