15χρονη από την Θήβα πέθανε από κορωνοϊό - Οι επιπλοκές που οδήγησαν στο μοιραίο (βίντεο)

Η μητέρα της νοσηλεύεται διασωληνωμένη στον Ευαγγελισμό

Μια 15χρονη κοπέλα έχασε την ζωή της στην Θήβα. Το κορίτσι μεταφέρθηκε το πρωί της Τετάρτης (3/2) στο νοσοκομείο με συμπτώματα κορωνοϊού.

Το άτυχο κορίτσι μπήκε σήμερα το πρωί 3 Φεβρουαρίου στο νοσοκομείο της Θήβας νόπου και κατέληξε, ενώ η μητέρα της νοσηλεύεται διασωληνωμένη στον Ευαγγελισμό.

Όπως δήλωσε στο evima. gr ο δήμαρχος Θήβας κ. Αναστασίου «η 15χρονη εισήχθη σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο της Θήβας με συμπτώματα του ιού. Δυστυχώς πληροφορηθήκαμε το δυσάρεστο γεγονός και κάνω έκκληση στους δημότες για μεγάλη προσοχή και αυστηρή τήρηση των μέτρων».

 

Σύμφωνα με πληροφορίες η 15χρονη είχε υποκείμενα νοσήματα και βρισκόταν αρκετές ημέρες σε κατ΄οίκον περιορισμό.

Το ιατρικό ανακοινωθέν:

«Παιδί θήλυ 16 ετών, με υποκείμενα νοσήματα, προσήλθε στο Γενικό Νοσοκομείο Θήβας την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, έχοντας ήδη διαγνωσθεί θετικό στον κορωνοϊό με ήπια κλινικά συμπτώματα και επέστρεψε στην οικία του.

Τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου επανήλθε στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου μας, πραγματοποίησε τις απαραίτητες εξετάσεις, της δόθηκαν οδηγίες και επέστρεψε στην οικία της σε πολύ καλή κατάσταση.

Σήμερα τα ξημερώματα, η δεκαεξάχρονη προσήλθε στο Νοσοκομείο σε πολύ επιδεινωμένη κατάσταση, διασωληνώθηκε και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ιατρών, δυστυχώς απεβίωσε.

Θα διενεργηθεί νεκροψία/νεκροτομή για να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου.

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Θήβας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης».

 

Συγκλονίζει ο αδελφός της

«Όλος ο κόσμος πρέπει να αφήσει αυτά που κάνει και πιστεύει για τον κορωνοϊό, να μαζευτεί στο σπίτι και να προσέξει την υγεία του και την οικογένειά του. Ο θάνατος δεν κάνει διακρίσεις, ούτε είναι δίκαιος ούτε ευγενικός, σε χτυπάει εκεί που δεν το περιμένεις» είπε μεταξύ άλλων ο αδελφός της άτυχης κοπέλας μιλώντας στον Alpha.

«Ξεκίνησαν από την Παρασκευή όλοι, και είχαν αρρωστήσει με κορωνοϊό στο σπίτι, πατέρας, μάνα και αδελφή. Στην αρχή, είπαν οι γιατροί να καθίσουν στο σπίτι καραντίνα και να τηρήσουν τις οδηγίες και τη Δευτέρα δέχθηκαν εντολή να πάνε στο νοσοκομείο της Θήβας για τον καθιερωμένο έλεγχο» είπε ακόμα και πρόσθεσε ότι:

«Σήμερα το πρωί, που πήγε ο πατέρας μου να δει τι συνέβαινε, του λένε ότι χάθηκε.... δεν ξέρω τι άλλο θα μου ξημερώσει τις επόμενες μέρες. Ο,τι και να μου πουν δεν απαλύνει τον πόνο μου, έχασα την αδερφούλα μου, ήταν το άλλο μου μισό».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ