Tο δώρο - έκπληξη από τον κήπο του Λευκού Οίκου - Το έστειλε η Τζιλ Μπάιντεν στη Μισέλ Ομπάμα (φωτό)

Μία πολύ όμορφη κίνηση από την Πρώτη Κυρία... 

Στον Λευκό Οίκο έχουν μετακομίσει τις τελευταίες μέρες μετά την ορκωμοσία, ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και η σύζυγός του, Πρώτη Κυρία Τζιλ. 

Ο Λευκός Οίκος έχει γεμίσει η ζωή , ενώ ο νέος Πρόεδρος έχει ήδη αναλάβει καθήκοντα και είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τα σοβαρά θέματα με τα οπία είναι αντιμέτωπη η χώρα. 

 

 

 

 

 

 

Όπως όλοι γνωρίζουμε στην ορκωμοσία ήταν και το ζεύγος Ομπάμα. Αυτό όμως που κάποιοι δεν ξέρουν είναι ότι ο Μπαράκ και η Μισέλ έχουν πολύ καλές σχέσεις μαζί με την οικογένεια Μπάιντεν. 

 

 

 

 

Είναι χρόνια φίλοι και σέβονται ο ένας τον άλλον. Ετσι η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ φρόντισε να στείλει ένα δώρο με ιδιαίτερη σημασία προς μια πρώην Πρώτη Κυρία, τη Μισέλ Ομπάμα.

 

Όπως έδειξε στη φωτογραφία που ανέβασε η σύζυγος του Μπαράκ  στο λογαριασμό της στο instagram, το δώρο ήταν ένα καλάθι γεμάτο με λαχανικά από τον λαχανόκηπο του Λευκού Οίκου.

"Ευχαριστώ πολύ για αυτό το υπέροχο δώρο που έλαβα από την καταπληκτική μας FLOTUS”, έγραψε η Michelle Obama. "Αυτά τα φρέσκα λαχανικά από τον κήπο του Λευκού Οίκου ήταν μια υπέροχη -και νοστιμότατη- έκπληξη. Σ' αγαπώ, Jill”.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ