Η κόρη της Κάρλα Μπρούνι & του Νικολά Σαρκοζί είναι 9 χρονών και τραγουδάει τέλεια! Ακούστε την μαζί με την μαμά της (βίντεο)

Κάνει την αρχή και μετά η Giulia αναλαμβάνει δράση!

Η Κάρλα Μπρούνι και ο Νικολά Σαρκοζί έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και το ζευγάρι έχει μαζί μια κόρη την, Giulia η οποία είναι  9 ετών.

Η μικρή λοιπόν φαίνεται τώρα να έχει πάρει την καλλιτεχνική φλέβα της μαμάς της αφού σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram η Ιταλίδα καλλιτέχνης, την ακούσαμε να τραγουδά.

Ειδικότερα στο βίντεο που τραβά ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί, ακούμε την Κάρλα Μπρούνι να παίζει κιθάρα και την κορούλα της να τραγουδάει στα αγγλικά. 

Η μαμά είναι εκείνη που κάνει την αρχή και μετά η Giulia αναλαμβάνει δράση!

Η χροιά της είναι απίστευτη ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι είναι πολύ μικρή ακόμα. Πάντως η καλλιτεχνική φλέβα από ότι φαίνεται ρέει στην οικογένεια.

Να σημειωθεί ότι η Κάρλα Μπρούνι έχει ακόμα ένα γιο τον Aurélien Enthoven (19 ετών) από προηγούμενη σχέση της, ενώ με την σειρά του ο Νικολά Σαρκοζί έχει από τους δύο προηγούμενους γάμους του με την Cécilia Attias (1996–2007) και την Marie-Dominique Culioli (1982–1996) τρια ακόμα παιδιά.

Τον Jean (34 ετών), τον Louis (23 ετών) και τον Pierre (35 ετών) Σαρκοζί.

Ο Νικολά Σαρκοζί και η Κάρλα Μπρούνι, γνωρίστηκαν το 2007. Δεκατέσσερα χρόνια, ένα παιδί και μια πολυτάραχη πολιτική καριέρα αργότερα, οι δύο τους παραμένουν μαζί!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ