Τopwoman Ιουστίνη Φραγκούλη-Αργύρη: Μία σπουδαία Ελληνίδα συγγραφέας και δημοσιογράφος - Από την Ελλάδα στον Καναδά

ανέλαβε ως επικεφαλής του cluster ICC WOMEN HELLAS - CANADA. 

 

Το ICC WOMEN HELLAS, καλωσόρισε μία σπουδαία Ελληνίδα του Καναδά που ανέλαβε ως επικεφαλής του cluster ICC WOMEN HELLAS - CANADA. 

H Ιουστίνη Φραγκούλη - Αργύρη είναι Ελληνίδα συγγραφέας και  δημοσιογράφος που ζει με την οικογένεια της και εργάζεται στον Καναδά εδώ και 30 χρόνια .

Η Λευκαδίτισσα Ιουστίνη έλαβε την ύψιστη τιμητική διάκριση από την Ελληνική Κοινότητα του Μόντρεαλ ως HELLENE OF THE YEAR - ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ το 2018.

Ανταποκρίτρια του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, του Εθνους και της Ελευθεροτυπίας, της ΕΡΤ, δούλεψε σε πολλά ελληνικά και ελληνοκαναδικά ραδιόφωνα, αρθρογραφεί στην Huffington Post και είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ.

Σπούδασε στη Νομική του ΕΚΠΑ στη Σχολή Δημοσίου Δικαίου & Πολιτικών Επιστημών. Συγγραφέας 12 βιβλίων, βιογραφιών και μυθιστορημάτων, δεν σταματάει την δράση και σε ομογενειακό επίπεδο.

Πρόεδρος του Λυκείου των Ελληνίδων και Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος του Ελληνικού Μουσείου στο Μόντρεαλ. Είμαστε υπερήφανες που ήδη αυτή η αεικίνητη γυναίκα μας έφερε σε επαφή με 10 εξίσου σημαντικές Ελληνίδες του Καναδά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ