"Made in Greece" οι limited edition σοκολάτες "Eros" - Τις έφτιαξε η Μίνα Αποστολίδη - Η Ελληνίδα που κατέκτησε το Βέλγιο & τον κόσμο (φώτο)

Έργα τέχνης για φάγωμα... αφιερωμένα στον Έλληνα Θεό Έρωτα ....

Η Μίνα Αποστολίδη, δεν χρειάζεται συστάσεις. Με πάθος και μεράκι για τη σοκολάτα κατέκτησε  το Βέλγιο και στη συνέχεια τον κόσμο.

Οι  χειροποίητες σοκολάτες της "κάνουν τη γλώσσα να γελάει".

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη . Με παππούδες Μικρασιάτες και με σαφείς επιρροές από τα και τα γλυκά της Ανατολής, από πολύ μικρή ήρθε σε επαφή με την ζαχαροπλαστική.

 

 

Πέρασε με μεγάλη επιτυχία από τις δημόσιες σχέσεις και το Δεκέμβριο του 2016, άνοιξε στο Βέλγιο, την πρώτη της μπουτίκ σοκολάτας, το Mina’s Handmade Chocolates.

 

Προσκαλώντας όσους είχαν την τύχη να τις δοκιμάσουν σε ένα ονειρικό ταξίδι στη σοκολάτα κέρδισε ένα πολύ δύσκολο στοίχημα: Να κατακτήσει μια πόλη με τεράστια παράδοση στη σοκολάτα. Έγινε η «Ελληνίδα βασίλισσα» της σοκολάτας, γιατί οι εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης δημιουργίες της, κάνουν τους ανθρώπους να χαμογελούν.

 

 

Αν δοκιμάσεις μία φορά τις σοκολάτες της, τις ερωτεύεσαι για πάντα. Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορείς να συγκρίνεις με αυτές.

 

Credits Mina's Handmade Chocolates 

Οι νέες σοκολάτες που δημιούργησε η Μίνα Αποστολίδη για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, έχουν αυτό ακριβώς το θέμα: Τον έρωτα. 

 

 

Οι Limited Edition σοκολάτες "Eros" που αναμένεται να τρελάνουν το Βέλγιο, είναι φτιαγμένες από μία ταλαντούχα Ελληνίδα και αφιερωμένες στον Έλληνα Θεό. 

Credits Mina Apostolides Facebook

Μια ολόχρυση καρδιά από μαύρη σοκολάτα με φυστίκια και αμύγδαλα (προερχόμενα από την Ελλάδα), ποιον δεν θα κατακτούσε;

Credits Mina's Handmade Chocolates 

Μια γλυκιά καρδιά από σοκολάτα γάλακτος με μπισκότα, ίσως είναι ο καλύτερος τρόπος να δείξετε σε κάποιον πόσο τον αγαπάτε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ