Κατά μάνα κατά κύρη... Τα κορίτσια της Νικόλ Κίντμαν ακολουθούν τα χνάρια των διάσημων γονιών τους (φώτο)

Από μικρές έδειξαν το ταλέντο τους 

H Νικόλ Κίντμαν είναι μια πανευτυχής μητέρα τεσσάρων παιδιών. Οι μικρότερες κόρες της , η 12χρονη Σάντυ  και η 10χρονη Φέιθ, καρπός του έρωτα της ηθοποιού με τον Κιθ Έρμπαν,  σπανίως κάνουν δημόσιες εμφανίσεις. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Kidman (@nicolekidman)

Ωστόσο τα κορίτσια της οσκαρικής πρωταγωνίστριας φαίνεται ότι ακολουθούν τα χνάρια των διάσημων γονιών τους και είναι έτοιμα να αφήσουν το δικό τους σημάδι στη βιομηχανία του θεάματος.

Πριν από την πανδημία οι κόρες της Νικόλ Κίντμαν εμφανίστηκαν σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές με τη μαμά τους και μάλιστα είχαν μικρούς ρόλους στην ταινία κινουμένων σχεδίων, Angry Birds 2, στην οποία η μαμά τους δανείζει τη φωνή της.

Η Σάντυ και η Φέιθ μεγάλωσαν στο χώρο του κινηματογράφου και της μουσικής, βλέποντας πως δουλεύουν οι γονείς τους έτσι δεν τις εντυπωσιάζει.

Μάλιστα είναι τόσο εξοικειωμένες που όταν η Νικόλ Κίντμαν βραβεύτηκε με δύο Emmy για την ερμηνεία της στην ταινία Big Little Lies το 2018 και προσέφερε από  ένα στις κόρες της, η Σάντυ δεν δέχθηκε να πάρει το δικό της , αναφέρει το Hello Magazine.

H 50χρονη σταρ αποκάλυψε την ξεκαρδιστική ιστορία όταν εμφανίστηκε στο σόου Jimmy Kimmel Live, λέγοντας στον οικοδεσπότη: "Η Σάντυ δεν το ήθελε. Είπε "Ω, θέλω να κερδίσω το δικό μου" - Είμαι μέσα! Πάμε κόριτσι μου".

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ