Για ασήμαντη αφορμή όπλισε το τουφέκι του και σκότωσε τους γείτονές του εν ψυχρώ - Στην μέση του δρόμου, για το χιόνι

Το άτυχο ζευγάρι είχε έρθει σε κόντρα πολλές φορές με τον 47χρονο θύτη..

Eνα σοκαριστικό έγκλημα συνέβη στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, όπου ένας άνδρας σκότωσε τους γείτονές του πάνω σε έναν καυγά που είχαν για το... χιόνι. 

Οι αρχές λένε ότι ο Jeffrey Spaide, 47 ετών, πυροβόλησε και σκότωσε τους γείτονές του, τον Τζέιμς και τη Λίζα Γκόι, πριν αυτοκτονήσει, όπως κατέγραψαν και κάμερες παρακολούθησης στο Plains Township. 

Το ζευγάρι καθάριζε την προηγούμενη Δευτέρα το χιόνι έξω από το σπίτι του και σύμφωνα με το globalnews το πετούσαν στο σπίτι του γείτονά τους Jeffrey. 

Η αστυνομία λέει ότι ο 47χρονος αντέδρασε με την κίνηση του ζευγαριού σύντομα άρχισαν να λογομαζούν και να κάνουν άσεμνες χειρονομίες. 

Προσοχή σκληρές εικόνες

Αφού λογομάχησαν για μερικά δευτερόλεπτα, ο 47χρονος επέστρεψε οπλισμένος και άδειασε επάνω στο άτυχο ζευγάρι το πιστόλι του. Στη συνέχεια, επέστρεψε έχοντας ένα τουφέκι, με το οποίο πυροβόλησε εκ νέου το ζευγάρι. Όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο έσπευσε να βοηθήσει το ζευγάρι, ενώ επιχείρησε να προσεγγίσει το σπίτι του δράστη. Τη στιγμή εκείνη ακούστηκε πυροβολισμός και ο δράστης εντοπίστηκε νεκρός.

Οι γείτονες ανέφεραν στην αστυνομία ότι ο Spaide και οι Goys διαφωνούσαν εδώ και πολύ καιρό για διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανομένου και τπυ θέματος με το χιόνι. 

Οι αρχές λένε ότι το ζευγάρι είχε έναν 15χρονο γιο που είναι τώρα στη φροντίδα των παππούδων του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ