Tο πιο συγκινητικό βίντεο για την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου: Ισπανίδα μάνα ξύρισε το κεφάλι της ταυτόχρονα με την καρκινοπαθή κόρη της

Μία κίνηση αγάπης από τη μητέρα προς την κόρη της που δοκιμάζεται με τον καρκίνο από το 2018....

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου καθιερώθηκε με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης κατά του Καρκίνου και πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις 4 Φεβρουαρίου.

Σκοπός της είναι να δώσει έμφαση στη διαπίστωση ότι μεγάλο μέρος των περιστατικών καρκίνου μπορούν να αποφευχθούν μέσω της πρόληψης, και ότι επίσης μεγάλο μέρος των θανάτων από καρκίνο μπορούν να αποφευχθούν μέσω της έγκαιρης διάγνωσης και της θεραπευτικής αντιμετώπισης.

Αποτελεί, δε, μοναδική πρωτοβουλία βάσει της οποίας όλος ο κόσμος μπορεί να ενώσει τις δυνάμεις του για την καταπολέμηση της παγκόσμιας επιδημίας του καρκίνου.

Ετσι για τη σημαντικότητα της  χθεσινής ημέρας κυκλοφόρησε ένα πραγματικά συγκινητικό βίντεο που δείχνει μία μητέρα από την Ισπανία να ξυρίζει το κεφάλι της μαζί με την καρκινοπαθή κόρη της. 

Πιο συγκεκριμένα, η 31χρονη Λουτσιάνα Ρεμπέγιο όπως φαίνεται και στο βίντεο, δείχνει να σοκάρεται όταν η μητέρα της την στιγμή που την κουρεύει, παίρνει την μηχανή και με μια ξαφνική κίνηση κόβει τα υγιή μαλλιά της.

Η κίνηση αυτή χάρη στη δύναμη του διαδικτύου ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ