Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Έμφαση στον πλανήτη των σχέσεων, των οικονομικών & της ομορφιάς - Πως μας επηρεάζουν οι όψεις στην Αφροδίτη

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για το Σαββατοκύριακο;

Τρεις σημαντικές όψεις λαμβάνουν χώρα το Σαββατοκύριακο και αφορούν την Αφροδίτη. Η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο το Σάββατο στον Υδροχόο και παράλληλα εξάγωνο με τον Χείρωνα στον Κριό και την Κυριακή σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό.

Με τόση έμφαση στον πλανήτη των σχέσεων, των οικονομικών και της ομορφιάς σε περιοριστικές όψεις, καταλαβαίνετε ότι δεν είναι σαφώς το πιο ανάλαφρο Σαββατοκύριακο από πλευράς διάθεσης, αλλά και επικαιρότητας.

Εύκολα μπορεί να νιώθουμε αποκομμένοι από τους αγαπημένους μας και τους φίλους, πιο εκνευρισμένοι με τους περιορισμούς των συνθηκών.

Και όπως είναι κατανοητό, με τέτοιες προδιαγραφές πιο εύκολα εξαπολύουμε «κατηγορώ» δείχνοντας τους άλλους, ειδικά όταν η Αφροδίτη σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό. Ας προσπαθήσουμε όλοι για λίγο περισσότερη ενσυναίσθηση κι ας μην αφήσουμε τις αρνητικές σκέψεις να μας απογοητεύουν περισσότερο.

Η Σελήνη στον Τοξότη βοηθά λίγο να είμαστε πιο αισιόδοξοι έστω κι αν δεν είναι για το παρόν, αλλά για το μέλλον.

ΚΡΙΟΣ

Κακό πράγμα η εξιδανίκευση, διότι βλέπεις τον άλλο ή μια κατάσταση με παραμορφωμένους φακούς, γοητεύεσαι από κάτι που εσύ ο ίδιος του έχεις προσδώσει μια «τελειότητα» που ξεφεύγει από την ανθρώπινη φύση. Και οι άνθρωποι δεν είναι σίγουρα τέλειοι. Κι όταν συναντιούνται Αφροδίτη-Κρόνος-Χείρωνας και Ουρανός σε ένα Σαββατοκύριακο, τότε ανακαλύπτεις την πραγματικότητα που λίγο ίσως μοιάζει με το όνειρο που έχεις για έναν άνθρωπο ή μια κατάσταση. Αυτό το Σαββατοκύριακο ουσιαστικά σας φέρνει σε επαφή με τον ρεαλισμό του Κρόνου στις φιλικές ή ακόμη και στις επαγγελματικές σας σχέσεις.

Το εύκολο είναι να δείξετε με το δάχτυλο και να κατηγορήσετε σπάζοντας τη σχέση. Το δύσκολο, αλλά κι αυτό που μπορεί να διασώσει μια σχέση, είναι να αντιμετωπίσετε τον άλλο σαν ίσος προς ίσον και να αντιληφθείτε ότι μπορεί κι η άλλη πλευρά να έχει φοβίες και ελαττώματα, όπως ακριβώς κι εσείς. Και να κάνετε μια ξεκάθαρη κουβέντα και από κει κι έπειτα θα αποφασίσετε για την πορεία της όποιας σχέσης ή κατάστασης.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, συμμετέχει στις περισσότερες όψεις από δω και κάτω μέσα στον Φεβρουάριο. Τρεις εκ των οποίων τις πραγματοποιεί μέσα στο Σαββατοκύριακο. Συναντά τον Κρόνο σε σύνοδο, τον Χείρωνα σε εξάγωνο και τον Ουρανό σε τετράγωνο, δημιουργώντας μια ποικιλομορφία ερεθισμάτων, που αφορούν κυρίως στις επαγγελματικές ή και τις οικογενειακές σχέσεις.

Σε κάποιες από αυτές μπορεί να νιώθετε ένα μεγαλύτερο βάρος ή μπορεί να έχετε πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες. Από την άλλη, πρέπει να κάνετε τον διαχωρισμό ποιοι προσπαθούν να κλέψουν τον χρόνο σας, διότι μόνιμα νιώθουν μια ανάγκη για προσοχή και ποιοι πραγματικά είναι εκεί για να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν. Ενδεχομένως, να υπάρχουν κάποιες απαιτήσεις κι από συνεργάτες ή ανωτέρους στη δουλειά αυτό το γουηκέντ ή διάσταση απόψεων σε σχέση με τη δουλειά και τις σχετικές με αυτή αποφάσεις. Πιθανώς την Κυριακή και κάποια απρόοπτα…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη περιδιαβαίνει το ζώδιο του Τοξότη σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου κι αυτό με κάποιο τρόπο δημιουργεί αρκετές ευθύνες και υποχρεώσεις απέναντι στους άλλους. Οι όψεις της Αφροδίτης με τους Κρόνο, Χείρωνα, Ουρανό, δείχνουν ότι με κάποιο τρόπο οι άλλοι είτε προσπαθούν να κερδίσουν την προσοχή σας είτε ίσως σας φορτώνουν με δικά τους προβλήματα.

Με αυτό τον τρόπο, πιθανώς, εσείς αποσυντονίζεστε από τις δικές σας δουλειές ή το διάβασμα αν είστε σπουδαστές. Από την άλλη, είναι πιθανόν να νιώθετε ότι κάποιο άτομο μέσα στο επαγγελματικό περιβάλλον σας ανταγωνίζεται και έτσι αντί να εστιάσετε σε αυτά που πρέπει εσείς να κάνετε διαχέεται η προσοχή σας από δω κι από κει. Κάνετε οικονομία δυνάμεων και ενέργειας και μην τη σπαταλάτε αναίτια!

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ